Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatý kalifornský podnikatel Holden Avery se v Bakersfieldu loučí se svou mladou krásnou manželkou Rachel a vydá se navštívit dceru Annu. Příliš své manželce nevěří a tak ji nechá sledovat soukromým detektivem Clayem Fairfieldem. A má pravdu. Rachel je krásná zlatokopka, která touží jen po jeho penězích a ze všeho nejraději by je viděla ve formě dědictví. A protože čas jsou peníze, nehodlá čekat, až Holden zemře přirozenou cestou. Ještě téhož večera se vypraví do baru se svou přítelkyní a milenkou Carlou, aby rozjely dlouho a pečlivě připravovaný plán, jak se Holdena zbavit. Seznámí se v baru s kovbojem Travisem a Carla ho ještě téže noci přesvědčí, aby svedl Rachel. Ona to prý vyfotí a potom budou záletnou manželku moci s pomocí kompromitujících fotografií vydírat a o zisk se rozdělí. Travis netuší, že zatímco on bude ve společnosti Rachel, chystá se Carla zavraždit Holdena a potom vše narafičit tak, aby se pro policejní vyšetřování stal hlavním podezřelým Travis. V poslední chvíli však pochopí pravdu, podaří se mu ukrýt Holdenovu mrtvolu a pak se pokusí porazit Carlu v její vlastní smrtící hře. Není to snadné. Holdenovo tělo ještě několikrát změní majitele a když odhalí pravdu o zločinu Fairfield, vraždící intrikánky se ho zbaví. Perfektní zločin se znovu zkomplikuje v okamžiku, kdy z Idaha přiletí Holdenova dcera. Dokáže Travis přelstít úskočné ženy a využít jejich nenasytnosti k tomu, aby je proti sobě poštval? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Inu zalehl jsem před přijímač televizního signálu do polopohotovostní polohy (to je taková, kdy si dáváte prostor k přepnutí strachujíce se dalšího nudného spektáklu). Takže co tady můžu kvitovat s povděkem? [Plus]: 1) Zajímavé hrátky s časem, kdy ve filmech nadmíru obvyklý moment titulku „před XY hodinami“ nahradili okénkovou kaskádou běhu času. 2) Na každou situaci je namotáno hned několik návratů do minulosti z pohledu všech (nebo alespoň některých) zúčastněných osob, kde mi ani nevadí to věčné mlžení a zaplétání osy děje. 3) Dva nebo tři překvapivé momenty a hlavně neutuchající snaha o originalitu toho jinak omletého a okoukaného typu příběhu. 4) Slušné napětí i náznak husté atmosféry, které taknějak dost sráží nudné a protivné dialogy. Ale to už je jako chtít na tržnici zaručeně originálního adidase. A co naopak zas musim puntičkářsky rozrejt? [Mínus]: 1) Nijaké obsazení. Nechci říct, že se na to nedá koukat po herecký stránce, ale tohle je prostě jen tupý převod role na obrazovku. 2) Pár momentů, kdy jsem si nad invencí autorů klepal na škebli mumlajíce: "člověče, co tohle má u všech čertů rohatejch být.“ 3) Sneslo by to nápaditější hudební doprovod, který je u thrillerů něco jako druhá ruka. Tohle je asi stejně akční, jako pohřeb převálcovanýho šneka v úzkém rodinném kruhu. 4) Do kamery to chtělo víc života a střihu by neuškodilo pár atraktivních přechodů mezi scénami. Pokud o to film vůbec kdy usiloval. [Závěr]: Jak jsem napsal na začátku, nic jsem neočekával, jen jsem doufal, aby to nebyla zas nějaká zpackaná hra na napětí. To se kupodivu nestalo a místo toho zavládlo takové částečné překvapení. Když si sečtete pro a proti, všechno se pěkně vynuluje a to hovoří o průměru. Lepší průměr na televizní obrazovce, horší v kontextu thrillerové branže. Mít tohle pár kvalitních herců a lepší režii (Kevinn Tenney to pojal dost těžkopádně a jde jen a jen o adaptaci scénáře, ani o gram nadváhy navíc), byl by to špičkovej thriller, takhle je to jen nápaditá televizní intrikařina. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Kriminální pojetí bylo vskutku zajímavé, ale připomínalo to spíše televizní produkci než nějaký hit. Bohužel pro mě je to jen další z mnoha dnešních filmových průměrů. 50% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rachel (Megan Ward), je v podezření svého manžela, milionáře Holdena Averyho, že je mu nevěrná. Chtěl by její nevěru dokázat, aby zachránil případné dědictví pro svoji dceru, a proto si najme soukromého detektiva. Ten opravdu zjistí, že má Rachel aférku s kovbojem Travisem. Jenže to vypadá, že má Rachel se svojí nejlepší přítelkyní Carlou nějaký jiný plán ... Poslední dobou mám pocit, že se autoři snaží nacpat do filmu co nejvíce zvrat(k)ů, aby diváka co nejvíce popletli, a ten chudák aby nepřiznal, že film nepochopil, radši hodnotí lépe. Hodiny smrti jsou právě takovým filmem - každých pár minut se všechno trochu pozamotá, případně vrátí v čase zpátky, aby z toho byl ideálně co největší chaos, přičemž by samotný scénář nebyl vůbec marný. Herecké obsazení odpovídá stylu a kategorii filmu, nic extrovního a kromě jediné scény Kristin Minter mne žádný z herců nijak moc nezaujal (ta jediná scéna je o tom, že se Kristin proběhne v rouše Evině). Ještě jeden kladný bod bych filmu přiznal, a to je samotný závěr - takové ukončení jsem nečekal. Ale i přesto všechno jsou mé pocity z tohoto filmu rozpačité... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle motanice celkem v pohodě mohu. Nejsou to vizuální pecky, žádné složité psychologické procesy, šup překvapení sem, šup překvapení tam a to je moje. Konec mohl být lepší, ale budiž. 201411149042/9401 ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Ne moc zajímavá kriminálka, která by ( i bez těch holek ) zapadla z fleku do vysílání kolevá půlnoci ze Soboty na Neděly, kdy na Tv čumí jen pár lidí. Tuctová tvorba, která nepatří do pytlíku kriminálek co mají inteligentní zápletky. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Správná krimi motanice, kde dvě hlavní hrdinky využívají to, co jim pánbůh nadělil. Ráno obšťastním bohatého manžela a když odjede, tak samozřejmě večer musím ležet pod kovbojem na kterýho děláme boudu skámoškou. Anebo kovboj dělá boudu s kámoškou na mě? Anebo bohatý manžel není až takový trouba? Nejhorší je, že se zamotá i sám autor a konec není nikdy žádný bomba. Největší psina - blonďatá křepelka sama narve do kufru auta mrtvolu tak 90 kilovýho chlapa. Prostě Strongwoman. ()

Reklama

Reklama