Reklama

Reklama

Recenze (5)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Klasická převlíkací komedie. Překvapivě docela zábavná s několika dobrými vtipy. Osmdesátkový odér je nadobro pryč, z tohohle smrdí čisté devadesátky. Corey Haim by se určitě uplatnil v nějakém transsexuálním péčku. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Uvedomujem si ze je to strasna kravina ale nepamatam kedy naposledy som sa na nejakej komedii takto pobavil. Skratka klasicka uletena teen Haimovka so vsetkym co k tomu patri (najlepsi bol bezkonkurencne Chrisov foter a telocvikarka). Prijemna jednohubka so slusnym tempom a atmosferou evokujucou 80. roky. 55% ()

TO 

všechny recenze uživatele

Kdysi populární Corey Haim natočil do Modlitby bruslařů (1991) několik vcelku povedených snímků. Po té to s ním začalo jít z kopce. Tento film spadá mezi ty, co točil se svou někdejší láskou Nicole Eggert, známou z Pobřežní hlídky. Je o klukovi, který se přestrojí za holku, aby se vyhnul zmlácení. Pak se zamiluje do krásné roztleskávačky. Slabá převlékací komedie bez jediné opravdu vtipné scény. Taková teen verze Tootsie. 30% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Klasická „ten kluk je holka“ komedie aneb poslední závan osmdesátek v roce devadesát. Corey Haim sice už ví, že ze zašlé slávy mu zbyla pouze Nicole Eggert (což není úplně k zahození) a číslo na místního dealera, ale kupodivu jde o docela zábavnou jendhohamku s pár povedenými vtipy. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Dobrý kvalitní devadesátkový zábavný film o klukovi, který se vydává za dívku, aby se vyhnul výprasku od spolužáků a také aby poznal dívku, která se mu líbí. ()

Reklama

Reklama