Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Občané malého městečka Pleasant Valley nalákají několik mladých turistů do města na oslavu stého výročí osvobození města před bandou renegátů, kteří město pustošili. Připraví pro každého z nich speciální večerní program … při němž jsou postupně zabíjeni … pouze jeden pár odhalí krutou skutečnost a pokouší se dostat ze zlověstné pasti… jejich jediná naděje je útěk. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Trocha buranské nostalgie nikoho nezabije. Že ne? Je čas zamlaskat na koně a ... hyjé! Jen ať se v setmělém kinosále stříbrné plátno tou morbidní a zběsile radostnou podívanou roztrhá na cucky! A krev ať z něj šplíchá lidem na popcorn až do posledních řad. Zvoní, zvoní zrady zvon. Čí ruce ho rozhoupaly (a uvolnily)? Která ludra záludná mi to doporučovala? Prý jako odpočinkovou, komediální country-gore libůstku. Se mi o těch čtyřech (roz)tažných koních v noci zdálo! Brrr. A pak si má člověk doma užít nějaké to roztahování nohou... No nic. Jdu si radostně zatančit slepičí tanec s Granny Boone, než mi polednice zazvoní umíráček :-) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Takovej hororovej dreamteam, lidi, co maj horory zkrátka v krvi. 2001 maniaků je tak pitomej, až je vlastně hrozně zábavnej, o to víc, že Ramirez má emerickej jih prostě v krvi. Kromě tý dvoutisícovky (a jednoho navrch) maniaků, což je teda hoodně vybraná společnost, tu hraje prim prostředí, hudba (prostě takovýto ííí-hááá ;-) a samozřejmě vraždičky, tak vynalézavý, že se budete za břicho popadat (buď smíchy anebo nad mísou :-). Nečekaná spokojenost. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Už mám dost těch teenage vyvraždovaček. Jestliže je to fakt remake, tak už ani nemůžu říct, že je originální. Co se týče toho, že to má být komedie, tak pro mě rozhodně ne. Já totiž od komedie požaduju aspon takovou maličkost, abych se alespon jednou zasmál. Nikde nic, jenom Robert Englund, který přijal tuto zoufalou roli, ale nedivím se mu. Scénář mohl vypadat docela dobře. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lahko nadpriemerny horor 2001 Maniaku od rezisera Tim Sullivana. Vrazdy boli dostatocne originalne a drsne, samice krasne, hororova atmosfera na mieste. Par nechutnosti, ktore neznasam /kanibalizmus, zoofilia ...../ vsak tento film dost zhodili, lebo povodne som planoval dat 2001 maniakom 4 hviezdy. 55 % ()

pend 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemné překvapení, jenom jsem tam nenašel tu komedii (snad s výjimkou uřezaných hlav). To, že při zabití se místní včetně dětí smějou, mně vtipné nepřipadá, naopak mně to děsí. Samozřejmě je ve filmu spousta klišé, ale zabití jsou napáditá, hodně gore a prsou a navíc film docela odsejpá... Třešničkou na dortu je R. Englund. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo ve Westville v Georgii. (Terva)
  • Na konci filmu se objeví časopis Famous Monsters. (-Bomba-)
  • Ve scéně, kdy dojde ke čtvrcení těla pomocí koňů, jsou od těla odděleny všechny končetiny a trup zůstane na místě. Trup těla by však měl zůstat přichycený k jedné z končetin. (Terva)

Reklama

Reklama