Reklama

Reklama

UFO - Es ist hier

  • angličtina UFO: It Is Here
Trailer 1

Obsahy(1)

Päť študentov fimovej školy nakrúca dokument o miestnej zoo, keď náhle zvieratá zošalejú. Dôvodom je lietajúci objekt na oblohe. Študenti sa vyberú na miesto dopadu, presvedčení o tom, že sa stali svedkami pristátia meteoritu. Keďže je na natáčanie príliš veľká tma, strávia noc v aute a pokračujú na druhý deň. Avšak ráno jeden z členov štábu zmizne. Čoskoro si uvedomia, že ich niečo loví. Niečo, čo nie je z tohto sveta. (BoredKid)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Heero 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal nadějně, ale nakonec se z toho vyvrbila těžká německá amatéřina. Samotná němčina, která by mohla někoho otravovat, mi nevadila ani tak, jako hrozivá kamera a pokulhávající scénář. Ano, hraje si to na Blair Witch a chvíle mi to tak i vypadá, dokonce jsou tam zkopírované i některé scény, ale svým napětím a atmosférou je to tak o tři třídy níže. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Parta studentů filmové školy natáčí dokument v zoo. Během natáčení začnou z ničeho nic zvířata šílet a to protože na obloze létá nějaký objekt. Když objekt dopadne na zem studenti se rozhodnou jít na místo kde dopadl. - Ze začátku trochu taková Blair Wich.. Štve mě že na kameře nebylo vidět pořádně monstrum. Chování postav bylo občas nelogické.. Horší 3 ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pätica študentov natáča dokument v miestnej ZOO. Uprostred natáčania zachytia na kameru zvláštny objekt padajúci z neba. S vidinou senzačného objavu a zárobku vyrazia na miesto dopadu, lenže tam ich čakajú najhoršie chvíle ich života. - Asi nemá zmysel písať sem, že to bolo celé amatérske a extrémne chaoticky natočené. Dajú sa pochváliť aspoň masky, ktoré nie sú nič extra, ale stále lepšie ako počítačové efekty. Tiež tá pekná farma na konci a možno to bude znieť trochu zvláštne, ale oceňujem aj to, že to natočili po nemecky, pretože keď sa snažia herci z anglicky nehovoriacich krajín rozprávať anglicky, vždy sa na tom smejem. Takto som si aspoň trochu oprášil nemčinu a nemusel som zase stále dookola počúvať oh shit, oh fuck alebo you fucking cunt. ()

JASON_X odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nekoukatelné cvičení partičky amatérských vidláků s ruční kamerou. Je mi záhadou, jak se podobně zhovadilé kousky můžou vůbec dostat do nějaké distribuce. A fakt, že všichni hlavní hrdinové jsou bílí Němci křesťanského původu, považuju za drzou a odpornou diskriminaci ostatních náboženství a latentní rasismus. Tvůrci filmu jsou nejspíš příznivci populistů, nacionalistů a neonazistů. Myslím, že všechny současné západoevropské filmy by už konečně měly automaticky začít zohledňovat přítomnost početných tureckých, arabských, kosovských, afghánských, pákistánských, nebo somálských (a ostatních negerských) menšin a pomoci jim se zviditelňováním a s integrací do společnosti. Já to tak ale nenechám a od teď tedy pokaždé, když uvidím nějaký evropský film bez jediné barevné tlamy v jedné z hlavních rolí, budu promptně posílat stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva ve Strassburgu. Pravda a láska musí přece zvítězit nad lží a nenávistí, kurvadrát! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „UFO: It Is Here“ hraje na found footage klasiku. Roztřesená klasika nesmí chybět, k tomu obraz, který není moc kvalitní, aby bylo jasné, že to je kamera ruční, do toho skupina lidí, která je vám opravdu ukradená, a nakonec dějová linka, která mě hodně zklamala. Tohle je tak klasické schéma nějaké vetřelce, respektive parazita, že prostě není moc o co stát. Nic zajímavého se zde neděje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama