Reklama

Reklama

Chun jiao jiu zhi ming

  • Hongkong 春嬌救志明 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jimmy (Shawn Yue) a Cherie (Miriam Yeung) posunuli svůj vztah zas o kousek dál a začali spolu v Hongkongu bydlet. Jejich vztah ovšem není bez mráčku a nevyhnou se jim běžné peripetie s láskou, jako je podezíravost, nedůvěra nebo žárlivost. Vše se ještě víc zkomplikuje, když do jejich životů vpadne Jimmyho kamarádka z dětství a otec Cherie. Díky nim si však oba nakonec uvědomí, co je pro ně v životě důležité. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Velká spokojenost! Již třetí pokračovaní vyprávějící o vztahu Jimmyho a Cherie a jejich peripetiích s láskou. Tentokrát řeší společné bydlení a budoucnost a zabrousí i do tématu manželství a dětí. Ústřední dvojka opět skvělá, přišlo mi, že si to oba užívají. Film se nese ve stejném duchu jako oba předchozí díly a drží si i stejně vysokou laťku. Na pár místem mi sice přišlo, že už moc tlačí na pilu a dané scény bych odtud vystřihla, ale ono už od prvního dílu je to místy trošku ulítlejší, dá se to však snést, takže jsem nad tím i tady přimhouřila oko. Plusem je opět povedený soundtrack. Že je Šóník zpěvák, vím, ale nevybavím si, že bych někdy slyšela zpívat i Miriam Yeung, ale tady písničku na karaoke vystřihla fakt skvěle. Přeloženo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Okouzlující podmanivá romatická komedie plná překvapení. Jestli se nemýlím tak předešlý díl natočili před pěti lety. Jsou zde některá klišé. Třeba výčitka, že partner nechal ženu v nebezpečí a staral se sám o sebe (zemětřesení) se již také minimálně jednou objevilo. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Prvá časť filmu je ťažkopádna, čo je škoda. Postráda režijné nápady a je skôr zoskupením scénok, ktoré fungujú kvôli ústrednému duu( ale tých predsa už poznáme), ale nenaznačujú žiadny vzťahový presah. V tomto boli prvé dva diely ucelenejšie. Potom prichádza ale druhá polovica filmu, ktorá je konzistentná, podporená zaujímavými postavami, drámou aj vyvrcholením, ktoré sa nesie v duchu tradičnej Ho-Cheung Pangovej tvorby. Páčilo sa mi to do takej miery, že som mohol so svojimi obľúbencami znova stráviť nejaký ten čas. Ale mať to o 20 minút menej, fungovalo byt o v mnohých aspektoch lepšie. Chcel som trilógiu a dostal som ju. Vyvrcholenie ale nesplnilo očakávania, čo je škoda. Naozaj som si želal vzťahovú pecku. Inak stále dobré a stále funkčné aj v rámci emócií aj humoru. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama