Jedovatý břečťan 3: Pokušení (video film)

Poison Ivy 3: The New Seduction

Jedovatý brečtan 3: Pokušenie

Drama / Thriller

USA, 1997, 95 min

Kurt Voss

• Enšpígl

Vidět Jaime Pressly a zemřít to je můj podtitul k podtitulu. Za co dvě *. Když Jaime je fakt sexy, tu vidět ....(31.8.2006)

• AngelAngie

Přijela jsem poměrně dost opilá z oslavy narozenin a s kamarádkami jsme zakotvily v baru. V TV zrovna běžel tenhle snímek .. my ho nijak nesledovaly, ale pak jsme se při závěrečných titulkách shodly, že už dlouho jsme neviděly film, kde by byl tolikrát někdo z hodně známých hereček nahý, samá ňadra a holej zadek. // Z toho plyne jedinné - tajně jsme to sledovaly všechny .. :)) Jaime byla opravdu sexy.(23.8.2008)

• Dale

Jaime Pressly má skvelú postavu. A to je tak všetko, čo je na tomto podpriemernom thrilleri zaujímavé.(8.7.2003)

• Kryton

Joy z MNIE je sexy, ale ten film potřebuje více než tělo.(13.5.2009)

Provokativní erotický thriller s dusnou atmosférou a pořádnou mrchou Jaime Pressly v titulní roli. Sice to v ničem nepřekvapí, ale nechybí tomu náboj.(27.2.2009)

• Terva

Scénář: Karen Kelly Kamera: Feliks Parnell Hudba: Reg Powell(7.6.2011)

• Ichabod

Ano film je opravdu horši než se tu v komentářích píše, ale ani já prostě neodolám postavě Jaime Pressly, protože tady ukazuje hodně a asi naposled. Jaime je prostě Bohyně. Nejen že má blond vlasy a modrý oči, ale ještě má ten svůj suchý hlas a umí i celkem hrát, takže díky ní jsem se na konci i celkem bavil. Film je neskutečně blbý, ale díky Jaime trumfnul aspoň ten s Drew Barrymore a některé záběry tady jsou docela vtipné..... a jiné pekelně hot.(13.5.2009)

• pend

Jaime Pressly je kočka, jinak nic.(29.1.2007)

• klokyn

Keby tam nebolo toľko erotiky, tak by som pri tom zaspal. Nuda, nuda, nahá Jaime Pressly, nuda, nuda, sexujúca Jaime Pressly, nuda, nuda...(21.2.2007)

Třetí hvězdička je za vypracovanou postavu Jaime Pressly, protože jinak tenhle film nemá moc co nabídnout.(18.8.2006)

• Loleq7

Pouze za 2 pěkné herečky hvězdiču nedám. Celý film mi přišel jako jeden obrovský režisérův vtip publikovatelný snad pouze na Apríla. Opravdu tohle ten člověk myslel vážně?(10.1.2011)

Erotický experiment prevažne pre mužov maskujúci sa za thriller. Elektrický atmosférou, pozitívne nabitým nábojom a psychologickými prvkami, sa stáva zaujímavým exotom skupiny 18+. Určite sa oplatí raz vidieť. V poslednej časti série uvidíme Jaime Pressly v nezabudnuteľnej úlohe zvodkyne a intrigánky, ktorá postupne rozvracia rodinu. Túto otrávenú myseľ, by ste nechceli mať za susedku, nieto ešte za spolubývajúcu. Náš kvietok má však príliš dlhé tŕne. Nájde sa v rodine vôbec niekto, kto odolá jej voyerizmu, keď šaty Jaime počas filmu vôbec nedržia a neustále padajú? Psycho tentoraz prichádza vo forme fanatického charakteru. Boj rodinky o poctivosť môže začať.(25.8.2009)

• Mr. No one

O co že v tomhle filmu jde? O Jaime Pressly a o nic víc. Nebo ne?(10.8.2011)