POMO
Produkčne solídny (20th Century Fox), no režijne rýdzo béčkový kríženec OSTROVA DR. MOREAU, MUCHY a Ed Woodovej NEVESTY PRÍŠERY. Alebo ináč - vedec páchajúci pokusy na ľuďoch / s tým súvisiaca premena manžela hlavnej hrdinky na krokodýla / a to všetko v zadaždenom temnom prostredí močarísk. Nie je to zrovna edwoodovka (poteší snaha podtrhnúť postavy drobnou psychologickou kresbou), ale i napriek tomu je to nemožné až beda. A najsrandovnejšie je to - ako ináč - v tých najvypätejších a najdramatickejších okamihoch.(5.10.2003)
LION-MR.T
Takové staré filmy mají ten největší problém masky. Krokodýl člověk jen chodí a zvedá ruce,maska se nijak nepohybuje a,že to začínalo dobře.(28.3.2009)
prsvl
odpad!Ohromné zklamání. Jistě, šli jsme do toho s tim (v rámci našho Klubu nenáročného diváka), že to bude "béčko", ale béčko v tom dobrém slova smyslu - že tam budou vtipné rekvizity, špatné efeky, přihlouplé dialogy a naivní příběh, ale místo toho to byla jen hodinu a čtvrt dlouhá nuda bez atmosféry, kde se vůbec nic nedělo. Takže míst kde by se dalo tleskat bylo opravdu pomálu. Už po půlhodině jsme obrazně řečeno umírali. Nedoporučuji ani milovníkům béček. Zlatí serfující náckové..(28.10.2006)
matrosh
jednu za doopravdy vtipnou masku krokodýla, jinak špatné herecké výkony, nelogické akce, nelogický scénář vycucaný z prstu u skautskýho taboráku, nelogické logo 20th century fox na začátku(30.8.2008)
pepua
Zoufalý pokus o seriózní sci-fi.(30.12.2011)
Svadbos
Garland hľadá svojho manžela a nachádza ho pri svojej rodine v južanskom sídle - rodina je čiastočne transformovaná na aligátorov! Rutinná záležitosť. Film je natočený podľa príbehu Orville H. Hampton a Charlesa O'Neala.(31.10.2011)