Reklama

Reklama

Hoshino - Star Wars Fan Film

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2016, 7 min

Režie:

Stephen Vitale

Obsahy(1)

Tento krátký fan film ze světa Star Wars protínají dvě dějové linky. V jedné vidíme mladou padawanku Hoshino se svým mistrem, který ji trénuje v boji a vysvětluje jí principy Jediů, jakožto mírových strážců Galaxie. Druhá se odehrává o několik let později, kdy se Hoshino již jako slepá mistryně řádu Jedi musí utkat s přívrženci temné strany Síly. (ArsenalEagle)

(více)

Recenze (6)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nápaditý 7 minutový Fan film kraťas ze Star Wars světa. Pěkný vizuál, slušný tréning, ale ten otevřený konec je na facku. Pořád nechápu proč by někdo nechal utnout film v tom nejlepším. Škoda kdyby došlo na nějaký fight ke konci, tak 4 hvězdy jisté. Zarytí Star Wars fans však pohoní i tak. 6/10. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný kraťas z prostredia Star Wars a narozdiel od užívateľa Kothy si myslím, že otvorený konec Hoshino veľmi pasoval. Predsa len týchto sedem minút nebolo ani tak o bojovaní, ale o príbehu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý kraťas z prostředí Star Wars, který vypráví příběh slepé jediky. Škoda jen otevřeného konce... ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Na fanfilm neuvěřitelný vizuál se spoustou efektů a pořádným cliffhangerem. Jen je škoda, že 7 minutové video disponuje vším, co nová trilogie postrádá. Chtěl bych vidět plnohodnotný kousek pod taktovkou podobných fanoušků. ()

ESNYR 

všechny recenze uživatele

Někdy mi připadá že ty fanfilmy jsou lepší než ty vysokorozpočtové mega super výsledky které nám servírují velké filmové společnosti (nebo spíše bude za chvíly servírovat jen jedna jediná společnost, protože to vypadá že Disney skoupí úplně všechno) ()

Reklama

Reklama