Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Karel je lékař na malém městě a jeho vášní je mineralogie. Jeho žena jej neustále tyranizuje a tak se Karel pouští do milostného dobrodružství s mladou pošťačkou. Po prvním milostném dostaveníčku je obviněn z týrání zvířat. On však nechce prozradit, že uvázal psa v lese z naprosto jiných důvodů. Domnívá se, že jako trýznitel dopadne v očích sousedů a hlavně manželky lépe než jako cizoložník. Ale mýlí se. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Njn Karle pěkně si skončil :/ Ale na druhou stranu Marika Procházková je neskutečná baba, která by fakt stála za hřích <3 Holt chlap nemá šanci toto vyhrát na ženskou :/ 5hvězd a 100% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láska kvitne v každom veku. A nielen na zbierku motýľov sa balia ženy, ale aj taká zbierka šutrov nie je na zahodenie. Tá trojitá projekcia so zrkadlom v kúpeľni nemala chybu. Myslel som, že zapletenie polície do príbehu už bolo prehnané, ale práve tam sa objavila najväčšia bomba. –––– Co to meleš? Svachu! Co ty jsi v životě dokázal? Celej den smrcasíš v ordinaci a večer se cicváš s těma svýma šutříkama. To je jediný, co umíš. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě celá povídka přišla spíše jako Bakalářský příběh, zvláště se závěrečnou pointou a vyústěním. Škoda, že příběh nakonec neměl ucelenější konec a nebyl rozvinutější. Ale pobavil. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama