Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torkild, vodca gangu kodaňských zlodejíčkov, túži uskutočniť  svoj posledný zločin, ktorý mu zaistí bezstarostný život v cudzine. Stretne ho šťastie v podobe Muža z Fara, bezcitného kriminálnika, ktorý ho najme spolu s tromi kumpánmi, aby ukradli vrece so štyrmi miliónmi dánskych korún. Štvorlístok sa rozhodne utiecť do Barcelony. Cestou sa im však rozbije auto, pričom objavia opustený dom, ktorý býval reštauráciou.  Tak sa im ponúkne  šanca vybudovať si rodinný život, ktorý im vždy chýbal... (Film Europe)

(více)

Recenze (244)

Paldini 

všechny recenze uživatele

I v životě tvrdého gangstera nastane situace, kdy se bude chtít usadit. Tak proč si nezařídit menší výletní hospůdku někde uprostřed dánských lesů. A právě s budováním nového živobytí sledujeme, jak se postupně tihle čtyři tvrdí chlapi vyrovnávají se svou minulostí, která má u každého z nich kořeny hluboko v traumatech z dětství. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovej netradicni film. Nechybi tu akce, i kdyz ji moc neni, sem tam tu je nakej cernohumornej vtipek, ale hlavne to je drama o ctyrech kamosich a jejich snech. Skoda, ze se vetsina deje odehrava v lese a nic moc se nedeje, pak to lehce nudi a oproti zacatku a konci to je takovy o nicem, ale nastesti se film muze oprit o docela sympaticky herce, z nichz nejvic vynika ultimatni Mads Mikkelsen jako takovej psychopat milujici zbrane, kterej nema problem kohokoliv rozstrilet na sracky nebo serezat a vetsinu filmu i v mrazech pobiha v tilku. Rozhodne zajimavej film, ale nijak extra jsem se nabavil, takze jen 3*. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Buď je to gangsterka maskovaná za pohodovou a až meditativní životní přestavbu... nebo je to naopak? Čtyři kriminálníci z Kodaně bůhví proč otvírají hospodu někde na vesnici. Skvěle zahrané charaktery, s vysvětlovacím flashbackem do mladí dokonale dotváří omáčku k silné pointě, která i když je vylhaná, tak jí chcete věřit. Jensen dokáže příběhy konstruovat originálně, civilně a s vtipem. Hajný se samopalem v závěru válí. Co čumíš ty krávo? ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

blikajuce svetla nie su vobec zlym filmom. trosku moze klamat informacia, ze sa jedna o komediu, to nastastie nie je takmer vobec pravda. a preco teda "len" tri hviezdy? mozno za celu prvu polovicu, ktora mi navodila pocit, ze sa idem pozerat na vlazne krimi bez akejkolvek novej myslienky, napadu. druha polovica je vsak na tom ovela lepsie, bavilo ma spoznavanie ustrednej stvorice a aj ked sa prakticky nic "vazne" nedialo dalo sa na to celkom prijemne pozerat. na jedno vecerne pozretie akurat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Vidím komedie/akční/krimi, ale nevidím drama, čímž jsou Blikající světla především. Možná trochu úsměvné, určitě řízlé kriminálním žánrem a je tu i pár náznaků akce, ale pro mě je to zkrátka drama o lidech, kteří se zastavili, podívali se za sebe a zjistili, že za nimi nic kloudného nezůstalo a rozhodli se s tím něco udělat. A zaručuju vám, že ačkoliv má tahle parta chlapíků zatracené mouchy, budete jim v jejich snažení chtě nechtě fandit a při závěrečné větě se spokojeně usmějete. 85% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama