Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská komedie po Francouzku. O sexu se opět mluví velice hojně, jakoby nic jiného na světě neexistovalo. Netlačí se však tolik na pylu, takže s 'fekálním' humorem se nijak nepřehání. Příběh je mixnutý s romantickým dějem a to dosti příhodně, takže od předchozích amerických počinech tohoto typu komedií se přeci jen trochu odlišuje. Občas tu je něco k pousmání, ale jinak to moc zase taková výhra není. ()

Athree 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem si DVD, kde bylo v podtextu napsáno "Prci, prci po fracouzsku". Neváhal jsem a koupil si jej, poté jsem si všiml až oficiálního názvu a říkal si: "Proboha, do čeho jsem to investoval?" V hloubě duše jsem doufal, že to bude alespoň trochu vtipné, bohužel bylo to jako uprostřed noční můry a obavy se naplnily. Film teoreticky o ničem. Sám se divím, že jsem dal 1*. Pravděpodobně za scénu pojídání těstovin. ()

Reklama

Tessie 

všechny recenze uživatele

Když se ve filmu zmínily těstoviny coby sexuální pomůcka, neměla jsem tušení co tam ti bláznivý kluci budou vyvádět... O něco málo později se vše vysvětlilo. Špagety se vloží do chňapky a nerušeně si hlavní hrdina užívá. Ovšem je idiot a tak otevře následně dívce dveře do bytu a ta smíchá všechny špagety v kuchyni dohromady a pohostí jimi návštěvu. Aby to bylo ještě trochu trapnější, všichni návštěvníci váhají, co je to za zajímavou chuť a baští nerušeně dál... Až jednoho dne, po orálním uspokojení tohoto těstovináře, se na něj již dříve zmíněná dívka podívá se slovy Ty prase a záhadná ingredience je vysvětlena... Řekla bych tedy o něco více drsnější Prcičky po francouzsku... ()

Karajda 

všechny recenze uživatele

Francouzská "komedie", která nemá čím zaujmout, natož pobavit.. celé je to akorát snaha o to, okopírovat scénky z Prciček, Kluci to chtěj taky a podobných filmů.. konec filmu si člověk uvědomí hned na začátku, tim pádem i snaha o nějakou pointu je marná... shrnuto: na tenhle film se dá koukat jenom když se doma hooodně nudíte a nemáte poruce jiný film.. 2* snad jen za tu písničku na konci.. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Prcičky po francouzsku, ale opět tak jako němci se zde vyřádili a všechny nechutnosti, které v prcičkách působí přirozeně a nešroubovaně, tak zde je to přesně naopak a tuplovaně nechutné. Všechny situace jsou předvídatelné, nucené, herci sice docela ušli, jsou zde k vidění hezké hoky, občas zazní i obstojná hudba, ale jinak to francouzi udělali stejně jako něměčtí tvůrci, kteří jsou ovšem s nechutností pořád na prvním místě. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama