Reklama

Reklama

Top Gear speciál: Nejlepší závody

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: The Races
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2015, 7x52 min

Obsahy(1)

Vítejte u sestřihu nejlepších závodů v historii Top Gearu! Jeremy, Richard a James se budou snažit vyhrát za každou cenu... (TV Prima)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další naprosto parádní sestřih na pokračování toho nejlepšího z Top Gearu. Závody „svaté trojice“ naprosto miluju a spolu s doprovodným a vtipným komentářem Matta LeBlanca to prostě nemá nejmenší chybu, protože to ani žádnou mít nemůže. Závody jsou nejlepší složkou TG a nikdy se neomrzí, takže za mě naprostá spokojenost a nádherné připomenutí starých dobrých časů, i když spoustu z toho jsme viděli už milionkrát, ale co, komu to zrovna v tomhle případě vadí? Mě ne. 100%. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Matt LeBlanc ze současného poclarksonovského Top Gearu provází tímto posledním sestřihovým seriálem. Není to tak úplně totéž jako Top Gear speciál: Od A do Z ze stejného roku. Tady Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May závodí, závodí leckde a s lecčím. Další seriál sestříhaný z dřívějších epizod starších dílů, tentokrát už jen vzpomínkový, žádné další závody už nebudou. Je to taková tečka za tím vším, co se dělo pod taktovkou BBC v topgearovských letech 2001(2002)-2015. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu, jaký má význam vzít moderátory z nového Top Gearu a nechat je na pozadí pouštět sestřihy toho nejlepšího z počinů jejich předchůdců. To vše jen za občasného výskytu na kameře s rádoby vtipnou poznámkou. Nápad je to pro mě zcela nepochopitelný, ale sestřih je to překvapivě dobrý. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama