Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Murtaugh a Riggs vyšetřují vraždu mladé dívky, kterou kdosi vyhodil z balkónu. Když vyjde najevo, komu byt, ze kterého byla mrtvá vyhozena, patří, Riggs pochopí, že stojí proti lidem, kteří zřejmě zabili i jeho ženu. V bytě bydlí Eduardo, synovec drogového mafiána Florese z Mexika. Bohužel to vypadá, že vražda Eduardovi projde, pak je ale objeven videozáznam, který ho usvědčí. Po jeho zatčení se Murtaugh dozví, že mafiáni drží jeho ženu a děti jako rukojmí. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrat sa pozrieme do Riggsove minulosti a prave tieto sceny ma najviac nudili. Hlavny pripad je tiez priemerny a akcie bolo strasne malo. Aspon ze to zakazdym zachranuje humor a sympaticke hlavne duo, ktore som si uz zamiloval. 5/10. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledních 10 minut je BOMBA! Nejlepší část ze seriálu, zatím. Scéna kdy si Roge bere žlutý ferrari byla TOP, hudba super. Měl jsem husinu, a ta atmosféra v závěru perfektní..Poslední scéna hrála výborně na city, boží! Jinak díl jako takový není úplně nejlepší, ale rozhodně není nejhorší. Ten zoom byla nejvíc scéna kde jsem se zasmál, to bylo zkrátka tak trapný, že bych se za to styděl. :) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama