Beneath the Valley of the Ultra-Vixens
USA, 1979, 93 min
Russ MeyerHrají:
Russ MeyerPlakáty
Superpero
Celý se to odehrává v buranskym městečku, kde žijou ženský s gigantickejma kozama a šukaj co se dá. Nejvtipnější je scéna s buzerantskym doktorem, co se snaží dostat hlavního hrdinu ze skříně motorovkou, zatímco si to hrdinova žena rozdává se setřičkou ve vedlejší místnosti.(24.3.2007)
molotov
Na komedii proklatě málo vtipné.(14.5.2006)
Ruut
Vlastně poslední regulerní Meyerův film. Pochází z dekády autorovy tvorby kdy točil opravdu už hodně crazy. A právě díky takovým filmům jako Valley of Ultra-Vixens, Supervixens nebo Up! se z něj stal právem král erotiky.(5.2.2007)
Compadre
To chce potlesk. Russ Meyer musel být fakt hodně vostrej mazák. Natáčet takovýhle filmy...Otázka pokládaná u většiny starých dobrých českých filmů: Proč už se takový filmy netočí? A když už, tak proč nejsou tak dobrý? Russ Meyer byl jenom jeden. prostě fanda přes obdařený ženský. Co dodat...(21.7.2007)
alenka
na porno dobry :)(14.5.2006)
sedm.1
Velký kozy,ještě větší kozy,trapní herci,blbej děj...jo a málem bych zapoměl,ještě véééélký kozy.Bez těch velekozatejch hereček-nehereček naprostý shit,takhle dvě * za levou vééélkou kozu a pravou vééélkou kozu.Russ Meyer a mé první setkání s jeho "prsotvorbou",legendy o jeho slabosti pro megadudy nelhaly,bohužel natočené mi to přišlo jako ty nejtrapnější staré německé erotické komedie.Ale byly tam fakt velký kozy :).(5.12.2007)
coscarelli
Fakt na scenari k tomuto filmu spolupracoval Roger Ebert?(17.9.2011)