Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy ji nespusť z očí. Nikdy nic nepodceňuj. Nikdy se nezamiluj... Ona je superhvězda. On je profesionál. Nedobrovolně se stává jejím osobním strážcem. Noří se do okouzlujícího světa kolem ní, připraven čelit hrozbě, nikoliv však lásce... (Warner Bros. CZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (477)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jako malou mě to bavilo a když jsem to shlédla nedávno,připadala mi tahle krimi slaďárna jako nevýslovný kýč,ve svém žánru je Osobní strážce rozhodně slabý,s nesympatickým obsazením,nudným táhnoucím se dějem...A navíc ta obehraná písnička "I will always love you"!Tak ta mě opravdu dokáže nas*at,když ji slyším..Jedna hvězdička za to,že odpadové filmy bývají i horší. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Osobní strážce s osobním kouzlem, které se ani po letech nedá přehlédnout. Režisér zrovna nepředvádí úchvatný výkon, i když jistě půjde o jeho životní film, ale velký trn z paty mu vytrhává dvojice Kevin Costner - Whitney Houston. Mezi nimi je to ukázková chemie, která funguje po celou dobu a filmu dává naprosto všechno a zvedá ho z velkého klišé a obyčejnosti ke hvězdám. A mimo jiné oblíbený film mojí maminky. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Jakým jiným než plným (nebo jako v mém případě skoro plným hodnocením) ocenit film, který člověk rok co rok může? Ve státních službách byl špička, ovšem sám lituje jedné zpackané fušky, u které navíc z osobních důvodů ani nebyl. Nyní si vybírá, koho bude chránit, a péče o populární zpěvačku a možná budoucí držitelku hereckého Oscara se mu zpočátku nezdá. Svéhlavá hvězda dostává výhružné dopisy a náš Frank si bude muset její důvěru nejprve získat. Zvlášť když mezi nimi proběhne hodně osobní ochrana. Romantická linka na plátně funguje, stejně jako náhled do života velké hvězdy. Napětí a akci Mick Jackson dávkuje rovněž umně, decentní humor a hudba (včetně té orchestrální od Alana Silvestriho) fungují také. Celé to má navíc solidní obsah a velmi dobré herce (soustředěný Costner byl tehdy na vrcholu, debutující Houston rozhodně nezklamala). Limonáda místy ano, ale nostalgie je prostě mocná. PS: Ač je Rachel superhvězda, při návštěvě kina a následně u drinku ji nikdo nepozná, nikdo nepožaduje autogram!! ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Osobní strážce britského režiséra Micka Jacksona je typickou ukázkou filmu, který je sice sestavený podle šablony „jedno klišé za druhým“ (i divák, který normálně nevyniká v odhalování toho, co se stane, si tady zvýší sebevědomí), ale poměrně příjemně se na něj kouká. Není to žádná bomba, ale jako zpestření sobotního večera určitě poslouží velmi dobře. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Kevča Kosťa herecky ještě jakeš takeš ujde, ale božská Whitney je mírně řečeno strašná (nemluvím o hudbě, ta je jen podprůměrná). Scénárista by rád pozvedl romantickou zápletku někam výš, jen neví, jak na to. No a celá ta krimi zápletka je tak zpatlaná, že to snad museli vymejšlet deset minut před začátkem natáčení. Jediný světlý moment - střelba v lese po sluchu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (31)

Související novinky

Remake Osobního strážce je na cestě

Remake Osobního strážce je na cestě

16.09.2021

Oceňovaný dramaturg Matthew Lopez dostal za úkol připravit scénář k nové verzi kultovního romantického dramatu Osobní strážce. Ve snímku z roku 1992 si hlavní role zahráli Kevin Costner a Whitney… (více)

Osobní strážce princezny Diany?

Osobní strážce princezny Diany?

05.07.2019

Kevin Costner (Hřiště snů, Tanec s vlky) si v mnoha pokračováních nezahrál. Objevil se vlastně jen jako vedlejší postava v Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, a nyní má hl. roli v seriálu… (více)

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama