Reklama

Reklama

Prodavačka Kalášková zjistí, že její manžel má poměr s mladičkou Barborou. Vyhledá si jeho milenku v prodejně s textilem a udělá jí scénu. Po chvíli přiběhne i Kalášek, jehož tam poslala Anna Holubová. Barbora nevybíravými slovy Kaláškovou urazí, a ta s pláčem uteče. Anna se mezitím svěří matce, že má novou známost. Babička ji přemlouvá, aby Karla Brože představila i dětem, z čehož má Anna strach. Kalášková doslova vyžene manžela z bytu, vymění zámky i na chatě a navíc pošle syna Honzíka, aby mu udělal skandál na pracovišti. Kalášek má obrovskou ostudu a chtě nechtě se vrací domů... (TV JOJ)

(více)

Recenze (9)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to taková zorka mstitelka, jde vytrhnout pár vlásku jedné Barborce... Je měsíc červen. Anna se svěřuje mamince že má přítele. Prodavačka Kalášková (Karolína Slunéčková) má problémy se svým mužem (Josef Somr), zakoukal se jinde. Ona o něj bojuje všemi možnými prostředky, Anna ji mluví do života a dává nevyžádané rady. Brigádník Dominik (Vladimír Hlavatý) se vrátil z dovolené, dcera se zetěm si ho předchází. Vztah Anny s Karlem se stává těsnějším. Dcera Míša (Jana Boušková) dostala funkci v klubu SSM a hodně se prožívá. ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kalášková v podání paní Slunéčkové možná není tak výrazná postava, ale zase tu jsou hlášky jako kráva, takže opět za plnou palbu. Dříve se teda umělo zachraňovat manželství - přijít za nevěrníkem hezky do práce v době porady v sestavě rodiče, tchán, tchýně a syn, který spustí srdceryvné : "Tatínku, prosím tě, neopouštěj naší maminku." Seriál je to moc krásný a líbí se mi. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Podle mě, je tohle všechno pořád ještě málo...to chce zmobilizovat rodiny ze všech stran a hlavně...konalo Vaše dítě nátlak na otce?". Prodavačka Kalášková, již hledící na zenit, bojuje o svého Marlona Branda Kaláška, který se nějak zapomněl s jednou Barborou z galanterie. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Přestože si Kalášková (Karolína Slunéčková) s Olinou (Hana Maciuchová) tykají, v závěru dílu to nejspíš Slunéčkové vypadlo, včetně jejího jména, protože při oslovení se zarazila a říká: „To jste si slečinko nejspíš s někým spletla.“ (sator)

Reklama

Reklama