Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokladní Soňa se seznámí s taxikářem Davidem a brzy se zasnoubí. To se nelíbí její zahořklé a zlomyslné kolegyni Mlynářové, která ji před snoubencem pomluví, že není duševně zdravá. Anna představí Karla své matce a pozve ho, aby těsně před koncem její dovolené přišel za ní a za dětmi na venkov. Setkání Karla a Anniných dětí nedopadne dobře, děti ho přijmou chladně až nepřátelsky, i když jim přiveze drahé dárky. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi hezký příběh Böhmové a Kolářové. Scéna, kdy Maciuchová seřve hysterickou Kolářovou, patří k vrcholům celého seriálu. Pamětihodná je i scéna, kdy se děti Anny Holubové poprvé setkají s jejím novým partnerem. Kolářovou moc nemusím, ale jako mladá byla docela pěkná, a ty své plačtivé výjevy zahrála perfektně. ()

Reklama

NinonL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hana Maciuchová v tomto díle zvláště vyniká. Také se zde vyskytuje jedna z mála milostných scén celého seriálu. Podobně zásobená samoobsluha v tehdejší době neexistovala. To, že se prodavačky věnovaly většinou vlastním věcem, je ovšem pravda. Nakonec nebylo moc co prodávat, regály takto zásobené jsem opravdu nikde neviděla. Tím mám na mysli tři druhy francouzského koňaku v prodejně lahůdek nebo mandarinky a banány volně k dispozici. Zlatý voči. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Samozřejmě, že tě nechá, od takový uřvaný krávy by odešel každej!". V mužské stránce zkušená Olinka dává přátelské rady zaláskované Soničce, tedy Daniele Kolářové v nejkrásnějším provedení, jež jde hrdě a nebojácně za svým vyvoleným taxikářem, který měl žen vždycky mraky a jehož způsob byl vyběhnout rychle do druhého patra, tam vykonat potřebu a potom si hledat další ryto. Také Anna Holubová ukázala Karlovi po několika měsících víc než jen krk a kousek ramen. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak s touto situací mám vlastní zkušenost. Můj otec se taky tahá s nějákou cizí ženskou, která se snaží podlejzat tím že mě kupuje tu nejdražší kosmetiku a myslí si že ji budu padat kolem ramen. To se však ošklivě mýlí. Nakreslila jsem ji obrázek za to, že teda do mě investovala peníze, ale jinak se na mě zaměřuje zbytečně protože já ji stejně nepřijmu když se o mě mamka starala dvacet let a pořád mě podporuje. Ale otec s tím bohužel není zatím smířený. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Karel (Petr Haničinec) si povzdechne: „Já chci předvádět veltmana s jiskrou.“ Weltmann je z němčiny světák. (sator)
  • Karel (Petr Haničinec) říká o exmanželovi Anny: „Ten člověk mi začíná být sympatický, stejně se s ním jednou setkám.“ Je to ale nesmysl, už se tak stalo opakovaně. (sator)

Reklama

Reklama