Reklama

Reklama

Le Chevalier mystère

všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 1899

Obsahy(1)

Krátky film o mužovi, ktorí nakreslí na tabuľu hlavu, ktorú následne oživí a začne s ňou stvárať rôzne kúsky. Napokon jej pričaruje telo, po ďalších kúzlach jej však opäť telo zoberie a hodí ju na tabuľu, kde sa z nej opäť stane len kresba. (Marek1991)

Recenze (10)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Dobrý návod na to, jak získat ideálního partnera. Namalujte si ho, zhmotněte si ho a kdyby se to přeci jen nepovedlo, tak ho zas prskněte na tabuli a smažte mokrou houbou. Důkladně vyždímejte do kýblu a ten vylijte do záchoda. Technická - musíte být kouzelník! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že neumím kouzlit, protože maluju jen kosočverce. Jinak jedno z Meliesových nejlépe technicky provedených filmových kouzel. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Na tabuli nakreslená dívčí hlava v Meliésových rukách ožije, a on ji napíchne na velký meč! Už to není pouze o stop-tricích, ale i chytrém využití dvojexpozice. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak sa nám Georges pobavil s hlavičkou, vykúzlil s nej sličnú slečinku, aby je neskôr opäť ´´odložil´´. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Hm, odteď abych se bál malovat jediné dvě věci, které svedu, tj. pavouka i s pavučinou a želvu na zádech. Terária jsou drahá a pavouků mám už tak doma tolik, že se mi sem stejně další nevejdou. ()

niska98 

všechny recenze uživatele

Opět vidíme nádherně provedený film Meliese.....pro mě navždy zůstane jako režisér trikových kouzelnických snímků ()

Reklama

Reklama