Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rajeshovi rodiče už nehodlají dále čekat na vnoučata, a tak mu domluví svatbu s indickou dívkou. Menší překážkou by ale mohla být jeho neschopnost mluvit se ženami... (TV Prima)

Recenze (14)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rajeshův problém se pod tlakem rodičů stupňuje a já jsem se tradičně výborně bavil. "Jak bych mohl být gynekologem? Sotva se dokážu podívat ženě do očí!" Kobylka s ním dokázala udělat věci neslýchané, ale na druhou stranu odbourala těch zábran až příliš mnoho. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Indické zvyky sú pre našu západnú kultúru čudné, nezdravé, rovnako ako samotný Koothrapali v mojich očiach. Strachopud ktorý to zo ženami nevie sa však posilnie alkoholom a ide na rande z jedným indickým dievčaťom. Sľúbená manželka z detstva však nakoniec skonči so Sheldonom, bizarné. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"This is Doctor Sheldon Cooper. Yeah, I need to cancel my membership to the Planetarium... Well I'm sorry too, but there's just no room for you in my wallet... Yeah, I understand, but it was between you and the Museum of Natural History, and frankly, you don't have dinosaurs... Well I'll miss you too. Bye bye." ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Když Sheldon (Jim Parsons) telefonuje, Howard (Simon Helberg) sedí na jeho oblíbeném místě na gauči bez toho, aniž by mu to Sheldon vytknul. (SONY_)
  • V epizodě se objeví narážka na seriál Simpsonovi (od r. 1989). (SONY_)

Reklama

Reklama