Reklama

Reklama

Teorie velkého třesku - Série 2 (2008) (série)


Polarizace kalhotkové všehochuti (S02E07)

(epizoda)
  • USA The Panty Piñata Polarization

Obsahy(1)

Mezi Sheldonem a Penny opět dojde ke konfliktu a Sheldon ji vykáže z bytu. Blondýnka si to však nenechá líbit a rozpoutá se válka... (TV Prima)

Recenze (11)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože díl obsahuje množství gagů a já se bavil, tak tam jsou pasáže, které byly spíše zklamáním. Konkrétně se jedná o ty z "války" mezi Sheldonem a Penny. To mě nenadchlo z prostého důvodu: Penny se chová jak mrcha a tomu se smát nebudu (Ví, že to je Sheldonovo místo a stejně si tam sedne. Parazituje na WiFině, ve chvili kdy si ji zaheslují, tak jsou oni ti špatní?!). Jinak ten, kdo v díle absolutně válí je Howard. Všechno, co se týkalo jeho a budoucí paní Wolowitz bylo vysoce nadprůměrné zbytku epizody. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V sedmé epizodě fungují v podstatě nezávisle na sobě dvě dějové linie. První rozehrává zprvu nenápadnou, postupně však stále intenzivnější bitvu mezi Sheldonem a Penny, obě strany sáhnou po silných kalibrech a málem dojde i na Junior Rodeo. Druhá sleduje Howardovu a Rajovu snahu získat za využití vědy a techniky (včetně vojenské) adresu budoucí paní Wolowitz. Byl to velice povedený díl, smál jsem se od začátku až do konce. "Počkej moment. Chceš mi říct, že jsem teď v dojezdové vzdálenosti od domu plného možných budoucích supermodelek?" ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama