Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Howard všem předvádí robotickou paži „půjčenou" z NASA. Má sloužit k opravám na mezinárodní vesmírné stanici, ale on pro ni našel docela jiné uplatnění. Při dané činnosti ovšem dojde k chybě, ruka se jaksi zasekne a odmítá pustit sevřený předmět... (TV Prima)

Recenze (9)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Howard si "půjčí" z NASA robotickou ruku:)) Sheldon má holku? Ano mám kamarádku Amy a teď uvažujme mít dítě... Shamy ještě ji pořád žereš? Nakonec se Howardovi zasekne robotická ruka na penisu, Rajesh a Leonard ho vezou na pohotovost :)) robotická ruka ti smrtelně svírá bimbase ;) Ten rozhovor mezi Sheldonem, Amy a Penny fakt stál za to...!!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po lehce nepřesvědčivé závěrečné epizodě předchozí série otevřel čtvrtou sezónu luxusní díl, který tvůrci napumpovali hláškami a nechali Howarda, aby si pohrával s nebezpečnou myšlenkou. Další skvělou pasáží bylo rande Sheldona a Amy s detailním rozborem Pennyina sexuálního života. "Robotická ruka se ti zasekla na čem?!" / "Tvoje kontrolka motoru svítí." / "Tvoje vlasy vypadají krásně." "Jsi homosexuál?" / "Penny, myslíš, že jsi coura?" / "Ještě není tak pozdě, pořád se můžeš jít podívat po čísle 32." ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Když Sheldon (Jim Parsons) zmíní slovo "mudlové", odkazuje tím na knižní a filmovou sérii o kouzelníkovi Harrym Potterovi (od r. 2001). "Mudlové" je označení pro lidi, kteří nemají ani kapku kouzelnické krve. (SONY_)

Reklama

Reklama