Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

A kolik filmů za vlastní peníze si natočil ty? Tohle je daleko větší pecka než pán okroužků s hoblitem dohromady. Viděl jsem tenhle film už asi 57x a furt se neomrzí :)

na příspěvěk reagoval PKD

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Bože, to je shit. Svět se zbláznil, když tenhle amatérský kousek má takové hodnocení. Jako gore a pár povedených nechutných vtipů to snad ani nemůže zachránit.

hroch1999

hroch1999 (hodnocení, recenze)

no co ja viem, v strede je to dost dlho nudne. zaciatok a koniec su ale paradne.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

K jednomu shlédnutí ? To ne. Já ho viděl už tak osmkrát a to z několika důvodů: Nechutnost, efekty, hrající neherci a nízký rozpočet. I s malým rozpočtem se dá udělat velké divadlo. To ví nejlíp Jackson.

separovac

separovac (hodnocení, recenze)

film pouze k jednomu zhlednutí. Režisér se snažil vylepšit podívanou od samotného počátku a dovést diváka až na vrchol, ale hl. dvě postavy v úvodu skřížilo pár vetřelců a s dalším dějem, kdy na scénu vstupují další postavy se musíme potýkat mnohem častěji s méně reálnými možnostmi úvahy. Zkrátka uskromnit se a být spokojeni s velice dobře propracovaným akčním prostředím s využitím častých "gore" efektů a lepší taktikou boje.

vincchuppo

vincchuppo (hodnocení, recenze)

Holy shit! Jackson hraje ufo-degena, který skončí s mačetou v krku. A ten luxusnízávěr, kdy se pomatený hrdina prořeže motorovou pilou skrze hlavního záporáka a řekne: "I am born again," nebo něco v tom smyslu, to je luxusní. A pak ještě to ono: "I am coming to get you bastards!!" To je prostě COOL!!!! :-D HellYeah!!

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Caesar/: Nechutnost a trapnost ? Nechutně trapnej příspěvek. Nejdřív si o tom filmu něco přečti a potom piš, vševěde...

K3LTidlo

K3LTidlo (hodnocení, recenze)

Téhle supersrandézní šílenosti se dá dát jenom 0 a nebo 5. Navíc Peter Jackson jako tupej emzák byl k nezaplacení xD

Drag66

Drag66 (hodnocení, recenze)

Nízkorozpočtovej amatérskej filmek. Ale nářez jako blázen. Kdo by dneska dokázal natočit něco takovýhodle ? Nebo alespoň podobnýho ? 100%. Jo a lepší než pán prstenů :-) Kterej by bez masovýho použití efektů neznamenal nic.

fr3ak

fr3ak (hodnocení, recenze)

Tý volé - já úplně na ten film zapoměl, teď když sem si tak prohlížel Péťovu filmografii, najednou se mi vrátili ony krásné vzpomínky. - "Jdu si pro vás hajzlové...."

AngelG

AngelG (hodnocení, recenze)

Peter tady hraje Derecka - toho týpka,který nakonec začne řádit s motorovkou a s opaskem na hlavě,který mu drží část lebky,která mu jaksi po pádu ze skály nedrží :) a pak hraje Roberta,což je nechutný a nemluvící ufoun,který v jedné scéně žere mozek druhého ufounka! Vážně skvělí film,který můžu s klidným svědomím všem doporučit. Teda pokud máte ocelové žaludky!!

Pute

Pute (hodnocení, recenze)

Jj, kuchař, který tak šikovně ukazuje nožem byl sám Petr Jackson. :-)

Czechmanek

Czechmanek (hodnocení, recenze)

Jeikož jsem obdivovatelem starších hororů. Tak patří mezi mé nejoblíbenější. I když občas jsou některé vtipi přehnané. A "herecké" výkony tedy také moc neoslní. Ale o tom horory nejsou. U některých Scén se mi občas zvedl "kýbl". Tento film doporučuji lidem kterým se nelíbil pán prstenů a myslí si, že Jackson nedokázal natočit nic lepšího.

Koubas

Koubas (hodnocení, recenze)

Mňamka - nářezzzzz Řekl bych že toto je jeden z mích nejoblíbenějších filmů vůbec ... Totální mňamka ještě když u ní jíte vepřo zelo knedlo - je velmi pravděpodobné že stejňe jako já ho sníte tři krát za sebou ...

Reklama

Reklama