Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon s Amy podle Dohody spoluchodících vyrážejí na první skutečné rande. Howard s Bernadette mezitím pořádají kouzelnické představení pro Howardovy bratrance a zjišťují, že co se týče dětí, mají odlišné představy... (TV Prima)

Recenze (8)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"If we poison the critical thinking faculties of children by telling them that rabbits come out of hats, then we create adults who believe in astrology and homeopathy and that Ryan Reynolds was a better choice for Green Lantern than lovable rogue Nathan Fillion." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctá epizoda uzavřela první polovinu páté sezóny ve čtyřhvězdičkovém standardu, ale já jsem si v ní našel několik momentů, pro něž jsem přihodil i pátý kousek. Kromě kouzelnického vystoupení (Bernadettiny reakce byly dokonalé) mě dostala hlavně návštěva klenotnictví a návazný děj. Já fakt nechápu, kde by vzal Sheldon dostatek času na všechny své posedlosti... / Poučení: Všichni lidé by se měli okamžitě zbavit diamantů, protože Greta říká, že uhlík je fuj. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Přibližně ve 14. minutě, kdy Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Leonard (Johnny Galecki) hrají společenskou hru “Jenga“, vezme Rajesh hrací kvádr a položí ho vodorovně vedle druhého kvádru. V dalším záběru však tento tah není neuskutečněn. (Rill)
  • Když Penny (Kaley Cuoco) radí Sheldonovi (Jim Parsons), že má před Amy (Mayim Bialik) předstírat radost, tak Sheldon řekne, že Amy zná jeho „pandí usměv“ z návštěv Zoo. Když se Sheldon později pokouší o úsměv, Amy řekne, že poznává jeho „koalí usměv“. (Guilemot)
  • Když se Rajesh (Kunal Nayyar) zmíní o vlaku do Bradavic, odkazuje tím na kouzelnickou školu z knižní a filmové série Harry Potter (od r. 2001). (SONY_)

Reklama

Reklama