Reklama

Reklama

VOD (1)

Penny začne chodit na vyšší odbornou školu. Leonard je z toho nadšený, když si ale přečte její první seminárku, je zklamán. Rozhodne se ji přepsat, čímž Penny pěkně rozčílí. (TV Prima)

Recenze (7)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak od přítele si poradit nenechá a od kamarádek ano?? Trošku nevychovný díl o tom, že partnerství je jiná kolej než přátelství... Zachraňuje to Scrabble s Hawkingem do průměru.. :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasná plná palba. Když se tvůrcům podařilo napat do šesté epizody Scrabble se Stephenem Hawkingem, malé elfy pomocníčky, Raje v jeho nejlepší taneční formě, Penny toužící po vzdělání, školního tyrana a jeho poskoky a křupavé špagety, jak bych se mohl nebavit. Povedený díl, na němž mi nic nevadilo, ale mnoho mě toho bavilo:-) / Poučení: Před použitím si vždy pečlivě zkontroluj ručník. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Oh, and since you like stories so much, this is not "The Shoemaker and the Elves," okay? This is, "Give a man a fish, he eats it. Teach a man to fish, he sells it or something." Whatever, I don't know!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Rajesh (Kunal Nayyar) a Howard (Simon Helberg) na začátku epizody tančí na písničku „Empire Today“, známou z videohry „Kinect Star Wars“. Tuhle videohru zde také vidíme. Originál písničky je od Village People a jmenuje se „YMCA“. (SONY_)

Reklama

Reklama