Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na svatého Valentýna si Leonard, Penny, Howard a Bernadette vyjdou na večeři do restaurace, kde Penny uvidí expřítele a dívku, se kterou ji kdysi podvedl. Když dívku navíc požádá o ruku, je Penny otrávená a kazí celý večer. (TV Prima)

Recenze (10)

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy nepochopím, co koho na těch stereotypech a normativitách přijde vtipné. Kdyby to byla satira… Ale zakládat svou sebeúctu na tom, že mám, nebo nemám, romantický sexuální partnerský vztah je spíš smutné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V amerických sitcomech bývají zpravidla epizody věnované svátkům těmi nejlepšími, ale tento Valentýn byl pro mě zatím nejslabším dílem šesté sezóny. Jasně, několikrát se s humorem zadařilo, ale tvůrci nepřišli s ničím skvělým nebo neohraným, takže se z celé záležitosti vyklubala taková ta povinně nepovinná akce, z níž jsem si odnesl hlavně to, že mají Howard s Bernadette pračku s opravdu velkými dvířky. / Poučení: Kupuj si lidem k narozeninám své oblíbené dárky. ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Penny (Kaley Cuoco) drží na valentínskej večeri pohár s vínom za vrchnú časť, no v nasledujúcom zábere ho už drží za stopku. (NST13)

Reklama

Reklama