Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Howard má provést první hod v baseballové lize. Rozhodne se na to jít vědecky... (TV Prima)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia seriálu si zasa deformujú pravidlá tak, aby im zapadli do karát. Teraz Bernadette (šprtka) je z ničoho nič nedávna členka softbalového tímu na škole, aby pomohla Howardovi pri jeho bejzbalovom nadhode. Ale Howard ako bejzbalista-začiatočník je vtipný a keď sa do toho pridaju Rajove uštipačné šteky, o zábavu aspoň tejto línie epizódy je postarané. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizodu jsem asi až příliš chválil, takže jsem hned dostal po zásluze ťafku, abych se vzpamatoval. Tvůrci se totiž v tomto dílu vrátili ke svému oblíbenému mustru ze sedmé sezóny. Vloží do epizody několik vtipných momentů a všechno ostatní zaplácají nudnou vztahovou vatou. Jako skvělý příklad může posloužit neustálé (dá se říct cyklické) dohadování mezi Leonardem a jeho chlapcem. / Poučení: Před sportovním výkonem se vždy rozcvič. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě je zmíněný famfrpál, kouzelnický sport z filmové série Harry Potter (od r. 2001). (Duoscop)
  • Záběry na baseballovém stadionu s Howarden (Simon Helberg) a Bernadette (Melissa Rauch) se na Angel Stadium v Kalifornii, zatímco záběry s ostatními členy party na lavičkách se natáčely ve studiu. (SONY_)

Reklama

Reklama