Reklama

Reklama

Láska k divočině

(seriál)
  • Finsko Eränkävijät (více)
TV spot

Obsahy(1)

Vypravte se do nedotčené severské přírody. Potkáte tu lidi, kteří našli svou vášeň v lovení či rybaření... Seznamte se se čtyřmi lidmi z různých částí Finska, kteří nadevše milují lov zvěře a ryb v divoké přírodě. Seriál o finské divočině se natáčel v srdci jednoho z největších severských pokladů. Zachycuje jeho krásu ve vší nádherné rozmanitosti a pestrobarevnost ročních období. Kromě vzrušení z lovu se také zaměřuje na téma nutnosti ochrany životního prostředí. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (6)

Lou_Pagi 

všechny recenze uživatele

Lásku k přírodě si představuji jinak než zabíjení krásných tetřevů, medvědů a zajíců pro radost, jako koníček. Na Prima Zoom už jednou něco podobného běželo. Toto nemá s láskou k divočině nic společného. Stačí vzít foťák a "sestřelit" divoké zvíře krásnou ostrou fotkou. Mrzí mě, že tvůrcům nebyl ani proti srsti takový název. ()

Iczena 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděla hodně dokumentárních filmů a seriálů o finsku, ale tohle byl šok. Zřejmě to způsobil název (popř. překlad) nehodící se k obsahu. Rybařinu ještě pochopím...ale s tím "lovem" jsem měla problém. Koukat skoro 30 minut na to, jak někdo střílí lesní zvěř ve více skupinách a těší je to. Taky mě překvapil počet "ženskejch", které tohle baví. Nemám nic proti feminizaci, ale hlava mi to nebrala. Za mě velké zklamání. Dávám 3* jen proto, že 1.díl II. série byl o rybaření, s hezkými záběry na přírodu a nechyběli hafani. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Spíš láska k tomu druhu myslivosti, který se nezabývá péčí o přírodu a udržením stavů zvěře v mezích vhodných pro zdárný vývoj ekosystému, ale který je prostě pouhou loveckou vášní - příhodnější by byl tedy název "Láska k lovu". Lovci holdují svému koníčku v míře u nás nevídané, byť jistě nepřekračují rámec stanovený finskými předpisy. Tamní přírodní podmínky se od českých samozřejmě diametrálně liší, počty zvěře počínaje a tváří krajiny konče. Pořad to tudíž není úplně nezajímavý, ale mentalita jeho aktérů mi prostě nesedí a kochat se jejich úspěchy mne nebaví. ()

nathaniel 29 odpad!

všechny recenze uživatele

Dokument o fínskych kokotkovcoch čo zabíjajú zvieratá pre zábavu a pritom sa tvária ako milovníci prírody. Tak jeblí ako televízie čo sú schopné tento odpad vysielať a podporovať. ()

GIN_ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim proč se to jmenuje Láska k divočině, je to pořad o lovu a to způsobem optika, GPS, mobil, auto, skůtr. Nechápu proč někdo potřebuje vyrazit do divočiny a zastřelit rysa. Mělo by se to jmenovat uštvi a zastřel. ()

Galerie (230)

Reklama

Reklama