Reklama

Reklama

Meet the Feebles

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poznejte nejdivočejší a nejbizarnější show v režii Petera Jacksona! V loutkové, velice nemilosrdné satiře na centrum zábavního průmyslu a la Hollywood uvidíte vedle pozlátka i bahno neřesti, drog, tvrdého porna a nejšpinavější korupce. Jako třešnička na dortu pak čeká zamilovaný příběh zhrzené hrošice Heidi. (HOODY)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ona je to vlastně neskutečná debilita, pro mě chvílemi krásná a někdy velmi nesympatická. Je to trochu nepřehledné, příběh je hodně roztříštěn na velké množství postav ( ale zase měl tento fakt pěkné vyústění v závěrečných titulcích, kde zdatně parodoval všelijaké snímky podle skutečných událostí) a nepřišlo mi to příliš vtipné. To ale nevadí, nečekal jsem, že se budu smát. Musím však uznat, že film jede skutečně na plné obrátky, je plný zajímavých, přiměřeně nechutných scén a celkové zpracování je dokonale nezvyklé. A to možná bude u mě i kámen úrazu. Režisér se mi do vkusu nestrefil ani omylem. 49% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zbytečně velké množství postav, které zbytečně moc pendlují mezi téměř celým žánrovým rozpětím, které film nabízí, nedokázal Peter Jackson ukočírovat natolik, aby byl výsledný produkt více než jenom slepencem humorných scének, jimž chybí pevnější dějová pospolitost. Navíc „amatérská“ ruční kamera snižuje přehlednost jednotlivých scén, takže si naplno užít natáčení porna či promiskuitního králíčka v akci je vcelku problém. Jackson sice marnotratně hýří nápady a jeho hlava obsahuje spousty detailů, které dokáží vtisknout vtip i banalitám, ale v tomto případě mohutně přestřelil, jelikož kdyby se více soustředil na budování lepší dějové kostry (a že v sobě scénář ten potenciál měl!) a tím pádem by snímek o nějakou tu minutu prodloužil, šlo by si onu vtipnou kadenci vychutnat stejně tak dobře jako jeho hrané bratříčky z režisérova debutantského období. ()

Reklama

VerteX 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mám dát odpad nebo pět hvězdiček. Meet the Feebles je film, který kromě Jacksona není nikdo schopný natočit a nyní už ani sám Jackson. Nemyslel jsem si, že může být něco ještě mnohem mnohem absurdnějšího než Braindead, ale tohle... Zvířátka, porno, Vietnam a drogy. Moucha jako reprortérka blesku, králík s AIDS, hroch s kulometem. Nicméně na prvním místě u mě zůstávají Braindead. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Po Jacksonovsku úchylný animák (a opravdu nečekejte Pixar :-), který se veze na vlně humoru ala Braindead a myslím, že se nebudu mýlit, když řeknu, že jsem nikdy nic podobného neviděl. Myšleno v tom nejlepší a nejdivočejším slova smyslu. Pídžej tady v mnoha momentech drtí pomyslnou hranu a doslova zneužívá toho, že netočí film s živými herci, protože to by si takovou tunu prasáren dovolit nemohl. Na druhou stranu některé fóry jsou fakt brutálně perverzní a zároveň boží a byť se párkrát netrefí do černého, povětšinou se budete za břicho popadat a několikrát vás napadne, jak zdravě úchylní jste, když se něčemu podobnému opakovaně řehníte :-). 80% P.S. Ježek Wobin je k sežrání, hlavně ten jeho milostný song. ()

troxor 

všechny recenze uživatele

Představte si, co by se stalo, kdy by si loutky žily vlastním životem. Šňuply by si trochu koksu před natáčením, ve svém volném čase natáčely sado-maso, nebo se snažily ovládnout podsvětí... To by byla přece jízda! V Meet the Feebles se tohle stane skutečností. Loutky jsou totiž pěkní hajzlíci, neštítí se tu ani vraždit (ve velkém)! Můžete se těšit také na mouchu - paparazzi, ježka zmilovaného do medvídčice, králíka s AIDS zvracejícího do publika a kila vyhřezlého plyše! A mimochodem - všimli jste si, že v publiku sedí příšery z Jacksonova Bad Taste? No kolem a kolem - je to sranda nesmírná. A já doufám, že někdo natočí také něco podobného o Jů a Hele... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Následující loutky hráli lidé: Heidi, Bletch, Cederic, Sid, Daisy a Barry. (HellFire)
  • Pokud se pozorně zadíváte na obecenstvo, uvidíte že většina diváků má na hlavě kartonové krabice, jen několik z nich jsou loutky. (HellFire)

Související novinky

Cage a hladový králík

Cage a hladový králík

27.11.2009

S králíky nejsou žerty. Víme to už od dob Meet the Feebles či Monty Python a Svatý Grál. Film Rogera Donaldsona sice nese téměř disneyovský název The Hungry Rabbit Jumps, ale ve skutečnosti půjde o… (více)

Reklama

Reklama