Georges Méliès v tomto minutovém snímku z konce 19. století vystupuje jako kouzelník a šašek. V jednu dobu předvádí své kouzelnické umění, které je nahrazeno šaškovským vystoupením. Poté opět přichází na řadu kouzlení. (zdeny99)
NinadeL
Follow the Boys to sice není, ale :)(23.6.2010)
Webb
Parádní kousky od Mélièse. Ke zhlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=ZTXIe7SekPs(11.10.2009)
Stanislaus
Meliés se sice stále opakuje se svými kouzelnickými estrádami a stříhanými záběry, ale tenhle kraťas se mi i přesto hodně líbil. Dynamické, krátké a působivé.(25.4.2011)
bestlama
Myslím, že tohle si na svou dobu ani jiné hodnoceni nezaslouží ..(28.11.2010)
zdeny99
Milý snímek, ve kterém tento kulisový mág a trikový mistr z přelomu 19. a 20. století předvádí své kouzelnické číslo a šaškovské vystoupení. Na tehdejší dobu jsou triky opravdu vynikající, ovšem v dnešní době už poněkud fádní. Ve své době musel mít tento snímek neuvěřitelný ohlas. Bohužel diváka z 21. století už ale tolik nepobaví.(15.2.2011)
bangee
Tak tohle se mi od Méliésa líbilo zatím nejvíce. Kouzelník se šaškem v jednom.(31.10.2009)
see_sawandrew
Ach, ten stop-trik. :-)(23.6.2010)
P/\/EL
stop trik, no a co jako, on ho objevil, náhodou se mi to zdálo kouzelné, vtipné, dynamické...na primitivních sto tricích stála tuna českejch pohádek pomalu sto let po Méliésovi a nikoho to moc neštvalo, za daleko primitivnější považuju, když se neberou ohledy na dobu vzniku, já beru ohledy na zemi, na rozpočty tvůrců...ono totiž záleží spíš hlavně na nápadech, stylu, co třeba dneska znamená počítačová grafika, už nic moc, spíš dokážu ocenit takle starou průkopnickou věc, než-li nejnovější megradrahou slátaninu bez nápadů.....(28.1.2012)