Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populární televizní moderátorka Kate Harperová si nevšimne, že je i po skončení přenosu pořád v živém vysílání a upřímně si uleví, že nesnáší Vánoce. Vzbudí to velké pobouření nejen u diváků jejího pořadu, ale i u přísné šéfové. Za trest je poslána do malého městečka Hollyvale v Severní Dakotě, aby tam strávila vánoční svátky a natočila televizní reportáž o skvělých vánočních tradicích, jejichž udržováním je toto město pověstné. Kate oslaví Vánoce spolu s místními obyvateli a díky nim pozná skutečné kouzlo nejkrásnějších svátků roku. Magie Vánoc jí však přinese mnohem víc... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Protože je snímek z produkce americké kabelové televize Hallmark Channel, je předem jasné o čem bude a hlavně jak bude vypadat. A v těchto představách zklamání nepřijde. Tentokrát tu máme příběh televizní reportérky, které se stane v televizním studiu trapas. Jo, to známe i u nás. Do éteru prohlásí něco, co neměla a tak následující události vezmou za své. Prohlásit, byť nevědomky že se stále vysílá, že nemá v lásce vánoce prostě není jen tak. A tak je s producentem poslána do malého městečka točit reportáže o vánocích, jenomže tam ty oslavy už dávno ztratily svůj lesk. Pozná s místními ještě vůbec kouzlo vánoc? Hm… No, je to Hallmark. Každá následující minuta je předvídatelná, tudíž bez sebemenšího překvapení. Na Hallmark to však má svou nastavenou atmosféru v romantickém kabátě a určitém uvolnění. Naprosto jednoduchý, nenáročný a příjemný film k televiznímu odpočinku spíše pro dámskou část diváků. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý americký film do předvánočního programu, kterých je bohužel už spousta a přesto se budou stále točit. Protože vždycky se na to někdo podívá s tím, že to bude krásná sladká romantika anebo v tom bude něco pěkného. Tentokrát to jediné pěkné byla ta rajcovní milfka Lori Loughlin v hlavní roli. Kdo by jí řekl, že v době natáčení tohoto filmu jí bylo 52 let. [175. hodnocení, 5. komentář, 44%] ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takových filmu je fůra, a bohužel pořád se točit budou, herecký nepřesvědčivé a příběh několikrát ohraný. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Klasická tuctová vianočná lovestory, kde minútu po začiatku viete, ako sa film skončí. Ale aj tak, predsa sú sviatky a takéto filmy vždy dokážu zabaviť, pretože posledné roky v telke nič lepšie nedávajú. Sympatický herci, hlupučký pribeh, ale svoju úlohu film splnil. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama