Reklama

Reklama

The Way of Metallist

Trailer

Obsahy(1)

Jedná se o hraný polodokumentární film, který je vlastně ohlédnutím se za čtvrtstoletím fungování kapely Malignant Tumour prostřednictvím archivních záběrů a komentářů předních osobností hudební scény, což je rámováno příběhem metalem nepolíbeného mladíka, který s kapelou vede aranžovaný rozhovor a čím hlouběji pod povrch se dostává, tím více se mu kultura sepraných džísek a metalizovaného rokenrolu zamlouvá. Celý příběh je pochopitelně podán s humorem kapele vlastním. (Simek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Máte rádi hlasitý rokenrol? A máte rádi tuzemskou muziku? V tom případě je tu tenhle film právě pro vás! Jen je u hodnocení a finálního soudu potřeba myslet na to, že se jedná o amatérský a fanouškovský film vyrobený ke dvacetipětinám kapely. I přesto je ale výroba a produkce profesionální. Vivat Malignant Tumour (a jejich humor). ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky tvrdší muziky alá Motörhead, zejména pak pro fandy Malignant Tumour povinnost. Já sice radši ještě tvrdší muziku(něco jako Malignant Tumour v začátcích) ale nepohrdnu ani tímhle živelným Crust 'n' Rollem. Při sledování jsem měl euforický pocity, zároveň mi ale i ukápla slza při vzpomínce na mýho zesnulýho kamaráda pro něhož byl Malignant tumour jednou z oblíbenejch kapel. Tady prostě nemůžu jinak. Plnej počet. ()

Reklama

Detak 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený dokument a celkově i dosti naučný. Tak já patřím do sociálně patologicky vyloučené skupiny? Jo, to by dávalo smysl :-D Kapelu Malignant Tumour znám téměř od jejího vzniku a byť jsem spíš přeborník na ten kravál, jak to odborníci nazývají, tak musím uznat, že jejich přerod na Grind 'n' Roll má neskutečný gule, co tě vyrvou ze židle, kopnou v kole pod koleno a tvůj ksicht rozdrtí o wall of dead. Kdysi možná místní klucí, dneska kapela světové úrovně. Jen tak dál majstři. A že to, co jde dovnitř, jde i ven, dokazuje nová Bilosova banda Sick Sinus Syndrome. Celý dokument česky zde: https://www.youtube.com/watch?v=w8xxAI9rdp4 ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument o Ostravské metalové kapele. Ten je zabalen v příběhu studenta vysoké školy píšícím práci o metalové subkultuře. Jinak jde o klasický dokument, kde lidi z branže o kapele mluví a samozřejmě i členové kapely. Velké plus za to, ze moje maličkost si tam střihla roličku:-). Hodnocení: 77/100. ()

peteq 

všechny recenze uživatele

Na to že je to od pánů režisérů první počin,tak je to opravdu úctyhodné.Kapela je prostě fenomén a kdo je zná,ví o čem mluvím.Vypracovali se do opravdu vysokých pater a za to jim patří velký obdiv.Film je jenom důkazem toho,že to není žádná náhoda a tihle lidi si to opravdu zaslouží.Střih,zvuk,vtip a jejich skladby..neskutečně pozitivní atmosféru a hutné koncerty sem si fakt užíval.Díky chlapi! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Jakub Pacner byl v době natáčení opravdu studentem žurnalistiky, a to na katedře mediálních studií na Masarykově universitě. Po ukončení studia se stal redaktorem TV Nova. (Simek)
  • Osobnosti české hudební scény, které ve filmu vystupují, netušily, že je natáčí pro účely dokumentu o skupině Malignant tumour. Jejich odpovědi jsou nepřipravené a autentické. (Simek)

Reklama

Reklama