Georges Méliès jako kouzelník. Tentokrát mu jako magická rekvizita slouží bedna, z které jako králíky vyčarovává jednoho muže za druhým. Nezastavuje za však pouze u toho. Z některých vyčarovaných mužů doslova "vytáhne" muže nové. Všechny jeho výtvory nakonec vytvoří pyramidu a v samotném závěru jsou proměněni v ženy. (Weissik)
AngelAngie
Georgesovo kouzlo pyramidového systému s muži...(22.9.2008)
Karlos80
Typický rukopis Mélièse je znát, ale dnes už je tato triková taškařice vážně jen úsměvná, nic víc, to vše navíc v nepříliš dobré kvalitě. Světoznámý a uznávaný iluzionista Houdini, pokud viděl, by měli určitě radost, a to nejen z tohoto filmečku. Daniel D. Home už bohužel nemohl, zemřel roku 1889..(14.2.2010)
Pumiiix
Velice jednoduché, ale vtipně zpracované kouzla a triky – obzvlášť na svou dobu. 8/10*(28.9.2008)
brit84
Dobrá blbost:D(7.12.2009)
Webb
Triky, triky a zase triky. Opravdu povedené obsazení lidí na stupínky pyramidy a jejich přeměna šatů.(14.11.2008)
gjjm
Kvůli špatnému stavu dochované kopie jsem z toho moc nepochopil. Asi takhle: Šašek se před jakýmsi trůnem chvilku jaře veselí, později vytahuje z krabice sluhy a udělá z nich lidskou pyramidu. Sluhy promění v elegantní dámy. Žádný zázrak to už není.(7.9.2009)
tom88
Ty vole, jakoze dobre triky ma tento filmik, ale inak mi nedal nic. Obraz je katastrofalny, ťažko sa vtedy točili filmy, keď mali len takéto kamery.(23.11.2008)
BlackMount
Georges Méliès vytahuje z bedny partu chlapíků, aby je pak nakonec mávnutím ruky přeměnil na svůj osobní harém.(27.8.2008)
Weissik
Technicky parádní a ještě navíc vtipné.(16.1.2009)