Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate s ulehčením zjišťuje, že v hořícím autě, ve kterém cestovat Castle, nikdo není. Její partner ale zmizel beze stopy. Horečné pátrání nevede nikam... (TV Prima)

Recenze (4)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně jsem se u žádného dílu Castla nebavil víc než u tohohle. Protože to že Castle si "zařídí" únos z cesty na svatbu, dva měsíce se neukáže a pak má (nebo předstírá) amnézií je prostě jeden z nejlepších vtipů napříč seriály. Asi si chtěl ještě naposledy užít mládenecký svobody a tak vymyslel tuhle geniální akci :). Vyskytuje se tam hromada paradoxů a tvůrcům opravdu tleskám, tenhle díl skvěle zapadl do sebe a navnadil na pokračování. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak hodil bobek na svatbu i Kate, chtěl si užít ještě trochu svobody, nebo jej skutečně někdo unesl a přes dva měsíce někde držel…? No to vědí asi jenom sami tvůrci, protože nám toho zas až tak moc neřekli, jen pár drobků v podobě stanu, falešného borce a vrakoviště, jinak prd. Na mě rozjezd sedmé série moc velký dojem neudělal. Prostě jen další průměrná podívaná s minimem zajímavých situací… ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama