Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavnou pohádku režiséra Václava Vorlíčka Tři oříšky pro Popelku každý z nás viděl tolikrát, že už to ani nepočítá. Hvězdné herecké obsazení, dojemná písnička Kdepak ty ptáčku hnízdo máš v podání Karla Gotta, působivé kostýmy Teodora Pištěka, krásná Popelka a princ na bílém koni. V roce 2000 byly Tři oříšky pro Popelku zvoleny za nejoblíbenější pohádku století. Od své premiéry v listopadu 1973 se v pražských kinech promítala osm měsíců. Na natáčení bude vzpomínat režisér Václav Vorlíček, princ Pavel Trávníček a řada dalších, kteří se o velký úspěch romantické pohádky zasloužili. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele

Milé připomenutí...😊 Zajímavá je návštěva zámku Moritzburgu.... Vorlíčkovi 87,Trávníčkovi 67....Pištěkovi 85...let...:-) ()

PollyJean

všechny recenze uživatele

tajemství Popelky, bohužel bez Popelky (Šafránkové), a tudíž stěží poloviční. Bohužel celkově spíš reklama na Trávníčka, který se tu projíždí na koni, obléká se do kostýmu a kdesi mezi sklady také ukazuje, že umí trochu šermovat (proč??). No a pak taky křtí jakési pseudomuseum filmu s atrapami a figurínami. Od odpadu to zachraňují střípky vzpomínek pánů Vorlíčka a Pištěka. ()

Reklama

Reklama