Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Vánoce a Eva s Karlem řeší, kde letos na Vánoce budou – v Pardubicích nebo na Slovensku? Nakonec se rozhodnou, že budou doma – budou to jejich první rodinné Vánoce bez rodičů. Radim se rozhodl podat žalobu na Josefa, že mu ukradl a prodal věci z bytu a Josef nevěří svým očím; musí na výslech, kde se dozví, že ho Jana podváděla. Co teď? Karel nastupuje do nové práce a setkává se dvěma staršími muži, kteří ho nechtějí přijmout do party. Karel nechápe proč. Babi se rozhodne pořídit si stromeček jako všichni místní na chalupě, v lese s pilkou. Dovídá se také o Janině nevěře a přitíží se jí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

sator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sále ten nejlacinější nejinfantilnější trik  --- kdy je dějový konflikt vystaven a natahován jen tím že druhá strana nechce nic slyšet a vyříkat si problém ---pokolikáté už ? ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Natáčeno v Praze, Jestřebicích a v lokomotivním depu v Praze - Vršovicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • V dobovém týdeníku je zmíněn počítač Tesla 200. Tesla 200 byl československý počítač vyráběný od roku 1969 na základě francouzského počítače Bull Gamma 140 od společnosti Bull-Ge. Svým vzhledem a vlastnostmi byl podobný počítači IBM 360. Používal se především ve výpočetních střediscích a vysokých školách. (sator)
  • V epizodě je zmíněn časopis Čtyřlístek. Čtyřlístek je jeden z nejznámějších a nejdéle vycházejících českých dětských časopisů. Vychází od roku 1969. Hlavní náplní je komiks Čtyřlístku, který se vyskytuje v každém čísle. Kromě toho obsahuje časopis několik dalších komiksových seriálů, které se různě střídají. První příběhy si celé vymyslel a nakreslil Jaroslav Němeček, později mu s vymýšlením pomáhali spisovatelé. Jedním z prvních spoluautorů byla Ljuba Štíplová a také básník Pavel Šrut. (sator)

Reklama

Reklama