Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josef naplno prožívá hokejové šílení okolo Nagana a Jana toho má dost. Matěj sprejuje vagóny, Karel a Eva mají těžkou hlavu. Lucie se zamiluje do Ríši a Klaudie je těhotná. Honza vytvoří objednávkový kupón a ten funguje. Pro malého Toníka si přijde jeho matka Lenka. (Česká televize)

Recenze (4)

Šimpy

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších dílů....obzvlášť pro ty z nás, co si Nagano ještě pamatují. Hlavně ty zprávy po příletu zlatejch hochů...vítání Havlem, tiskovka, kde byli všichni nalitý apod. :-) A sprejeři...to prostě patří k devadesátkám. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelze jít s hodnocením níž. Atmosféra jedinečná. Nagano jsem prožil ve druhé třídě ZŠ a byť jsem se tehdy o hokej moc nezajímal, pamatuji například, jak jsme zápasy sledovali ve škole ve vyučování, jak jsem viděl návrat týmu do ČR a jak se prodávali knihy Zlatí hoši z Nagana. I dnes, když vidím ty záběry ze zápasů či tiskovky, mám husí kůži po těle a cítím dojetí. Krása a tato epizoda ji skvěle připomíná a servíruje na zlatém podnose. Upřímně je mi trochu líto generací, které Nagano a pak i zlatý hattrick nezažily, ale každá generace si prožívá to své. :) Emotivním momentem této epizody je i situace okolo Ivetina synovce. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno na Vítkově. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama