Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Honza a Lucie se konečně berou. Jsou šťastní a těší se, že po dlouhé době uvidí celou rodinu pohromadě. Díky Evě se podaří odhalit Jardovy neuvěřitelné podvody v Karlově firmě. Tentokrát už Karel s Jardou nemá žádné slitování. Na svatbě se kvůli Jardovým podvodům oživí staré rány... Jak to celé dopadne? A přijdou na svatbu opravdu všichni? Majda a Dan se pokoušejí počít děťátko. Jsou ochotni pro to udělat vše. Vrátí se Tonda a Zuzka zpátky domů? Vyhraje Eva svůj boj s rakovinou? A jak se vlastně budou dál vyvíjet životy jednotlivých členů rodiny Dvořákových? (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jarda je Jarda a Jardou zůstane. Doporučuji si po svatební scéně pustit první díl, který svatbou začíná. Porovnejte tváře herců tam s tvářemi zde. Starší verze postav v 1. epizodě jaksi lépe odpovídají věku, který mají mít. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • V čase 15:34 lze na monitoru vidět program LibreOffice 4.0. Děj dílu se odehrává v roce 2005, ovšem verze 4.0 byla vydána až v roce 2013. (David7)
  • V epizodě si můžeme při focení všimnout, že Veronika (Alžběta Stanková) drží malého Filipa. Na fotce, ale drží kytici. (mnaucz)
  • Natáčeno na zámku Dobříš. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama