Reklama

Reklama

Madonna: Rebel Heart Tour

(koncert)
  • USA Madonna: Rebel Heart Tour

VOD (1)

Obsahy(1)

Superstar Madonna nám ve svém zbrusu novém koncertním speciálu s názvem Madonna: Rebel Heart Tour připomene, proč je jednou z nejúspěšnějších hudebních interpretek na světě. Show, která se natáčela na nejrůznějších místech v rámci jejího celosvětového turné, zachycuje velmi úspěšnou, desátou mezinárodní koncertní šňůru této světové ikony, která jí vynesla titul nejvíce vydělávající sólové umělkyně na turné všech dob. Každý z vyprodaných koncertů nabídl fanouškům vládnoucí popové královny vše, co od něj očekávali – bombastická vystoupení, rebelskou vizuální podívanou, inovativní medailonky, ohromující nové hity i oblíbené klasické skladby, které zasáhly miliony jejích obdivovatelů na celém světě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Týhle ženský bude 60 ? Tak to klobouček. Chápu že většina žen má úplně jiný život, nemá Madoniny možnosti, ale rovněž existují i další celebrity, co mají hafo peněz i času a přesto se i v 50 letech téměř šedesátileté Madonně ani neblížej. Z Madonny jde pořád sex apeal a skoro až neuvěřitelná fyzická kondice Moc se mě to líbilo, choreo nápaditý a sexy. Madonna si neodpustila ani "politický proslov" , ale nejvíc se mě líbilo zpívání na střídačku s fanoušky, gipsy, piafka, mad max houpání...no ještě by se toho pár našlo, Madonna je prostě fakt frajerka, profík každým coulem, ale co hlavně, pořád je to velkolepá rajda. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Já nemám důvod nejít do plného hodnocení. Trochu jsem se toho možná až obával, že to bude taková divočina, až z toho budou oči přecházet (že to není nic pro epileptiky, mi bylo jasný asi po 10 minutách). No naštěstí to nakonec dopadlo nad očekávání dobře, střih nebyl celkově až tak příšernej a rušivej, že by mi to vadilo (tenhle problém jsem trochu měl na začátku záznamu z The MDNA Tour). To, že Madonna tady po vizuelní stránce opět předvedla skvělou, do posledního detailu vymazlenou show, to je tak nějak samozřejmé. To, že má svoje limity co se týká hlasu, se taky ví, a taky ji tak beru. To, že tu vypadá krásně, se taky moc zpochybnit nedá, otázka je, kolika lidem to dá kolik hodin práce, ale to je vedlejší:). Ovšem to, že ve svém věku má naprosto neuvěřitelnou kondici, za to jí patří obrovská poklona. Je pochopitelné, že do 2hodinového koncertu nelze nacpat všechno z aktuálního alba a přitom se zároveň zavděčit divákům osvědčenými skladbami, kterých je ... no za ty roky možná několik desítek. Takže já jsem s výběrem byl vcelku spokojený, něco málo z Rebel Heart mi trochu chybělo, co potěšilo, že jsou tu starší písničky: Burning Up, True Blue, Material Girl, nevím, na jakém DVD se objevily naposled, pokud vůbec, Like a Virgin a La Isla Bonita snad tak nějak ani chybět nemůžou:) a Like a Prayer je jako bonusový kousek. Kousek z představení Tears Of a Clown mě popravdě řečeno na první podívání zase až tak nezaujal, třeba se to se zopakováním zlepší. Koncert jsem naživo neviděl a tak nějak nevím, jestli to vzhledem ke zhodnocení DVD není i lepší. Mě se to líbilo hodně. To, že záznam je složen z několika koncertů, jsem po pár minutách taky zjistil, a tak nějak mi to ani nevadilo, skoro naopak, je zajímavé sledovat třeba to, jaké různé varianty kostýmu na jednu písničku používá, myslel jsem si, že při jejím perfekcionismu je to vždy totéž. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Slabý album rovná sa slabé turné. Madonna stratila sebareflexiu a snaží sa byť svojími hecovačkami stále cool ale jednoducho je to až trápne. Samozrejme show je tip top precízna (aj keď zo záznamu s toho bolia oči). Rád by som ešte Madonnu rád videl live ale ak bude takto pokračovať tak radšej nie. ()

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Skvělý záznam z mého nejoblíbenějšího Madonnina turné! Na Iconic, Burning up a True Blue se můžu dívat pořád dokola! Jediné co mi vadí je to, že záznam je sestříhaný z vícero koncertů a občas (hlavně u Like A Virgin) to působí docela dost rušivě, co střih to jiný kostým, účes, jednou má Madonna na hlavě čepici a pak zase ne atd. Je mi také líto vyřazení kousku písně Love Donť Live Here Anymore. Ale jinak nemám co vytknout. Navíc Madonna je tu prostě překrásná :) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama