Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ředitel školy Skinner má pro děti tradiční „chuťovku": exkurzi do továrny na krabice. Bart uteče do sousedícího TV studia, kde natáčí Šáša Krusty, a souhrou náhod se posléze stane hvězdou díky větě, kterou pronese: „Já to nebyl." (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanásta epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Bart Gets Famous" (Bart na vrchole slávy). Bart Simpson sa stane asistentom, poskokom televízneho klauna Krustyho. V časovej núdzi ho Krusty narýchlo obsadí do jednej zo svojich komických scénok. Bart má nečakaný úspech a tak sa stane z neho televízna hviezda. Začne byť žiadaný a populárny. Lenže jeho sláva nemá dlhé trvanie. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odchádza sa na exkurziu do fabriky na výrobu krabíc, našťastie sa ale hneď vedľa nachádza televízne štúdio. Legendárna epizóda s legendárnou hláškou, kde je ale Bartova sláva témou jej druhej polovice. Pred svojimi 15 minútami slávy totiž prežije v Krustyho službách skutočné pracovné peklo, dávať okrem iného banány fajčiacej opici nie je zrovna dream job. No a potom to príde... a zase odíde. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Bartovi se zdá o budoucnosti roku 2034, kde je porotcem v soutěžní show. Jednou z porotkyní je i živá hlavy herečky Kitty Carlisle v nádobě. V seriálu Futurama (od r. 1999) od tvůrců Simpsonových, který se odehrává ve 31. století, tímto způsobem uchovávají hlavy celebrit z minulých století. (Dekovnik)
  • Ve scéně, kdy Bart nahrává píseň, je v pozadí vidět rapper MC Hammer. (Delock)

Reklama

Reklama