Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer pomůže odhalit Apuovy nekalé praktiky v obchodě. Apu přijde o práci a obchodní řetězec najme na základě konkurzu nového prodavače, konkrétně herce Jamese Woodse, pro kterého to je příprava na novou roli. Apu se snaží odčinit své prohřešky, a dokonce se vypraví do Indie, aby si vyprosil návrat k milované práci. Má to však háček: na jeho cestě ho provází Homer Simpson... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

James Wood, kolibrík a Apu. A do toho Homer. No a ten si síce dá parádnu túru do Indie, len tam nekladie tie správne otázky. Podstatnejšie však je, že sú v tamojších vlakoch jedálenské vozy, dokonca sa do nich dostanete jednoduchšie ako v tých európskych. Stačí byť pri jazde na vzduchu. Nie je to síce dokonalá epizóda, ale fóry pobavili a je dobre, že tvorcovia nezabúdajú ani na tie vážne vedľajšie postavy. Posolstvo? Nikdy si nedávajte vyberať guľku z hrudníku, neviete, kedy vám môže zachrániť život. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

APU He is the benevolent and enlightened president and C.E.O. of Kwik-E- Mart - and in Ohio, Stop-O-Mart. He is the one I must ask for my job back. C.E.O. Approach, my sons. You may ask me three questions. APU That's great, because all I need is one. HOMER Are you really the head of the Kwik-E-Mart? C.E.O. Yes. HOMER Really? C.E.O Yes. HOMER You? C.E.O. Yes. I hope this has been enlightening for you. APU But, I must-- C.E.O. Thank you, come again. APU But-- C.E.O. Thank you, come again. HOMER (outside the store) 'Well, that was a big bust. Is he really the head of the Kwik-E-Mart? "Apu reaches out to strangle Homer. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer and Apu" (Homer a Apu). Homer Simpson pomôže investigatívnemu televíznemu štábu odhaliť nekalé praktiky obchodnej spoločnosti Kwik-E-Mart. Kvôli tejto reportáži dostane výpoveď predavač Apu Nahasapeemapetilon. Skončí na ulici. Homer mu poskytne ubytovanie a rozhodne sa že mu znova získa jeho zamestnanie. ***** ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Apua. (Duoscop)
  • Když se Apu přijde omluvit Homerovi, tak s nataženýma rukama vejde do domu. V dalším záběru ale stojí na prahu dveří. (Duoscop)
  • Když Homer s Apuem dojdou do Kwik-E-Martu, tak má Homer na pravé noze díru u kalhot. Po příchodu domů má ale díru na levé noze. (Duoscop)

Reklama

Reklama