Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální epizodu sedmé řady seriálu k Halloweenu si vychutnají spíš starší diváci, neboť jsou v něm odkazy např. na filmy Poltergeist a Terminátor 2. Springfield ohrožují oživlé reklamy, školník Willie po smrti straší springfieldské děti a Homer je trojrozměrný... (Česká televize)

Recenze (10)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje (mj.) i totálně kultovní Útok 50stopých ohyzdností.:))) Nevšímej si...maskoootů. Zní to trochu jako Paul Anka.:)))))) Homer v tehdy ještě revolučním 3D podání a navíc! v našem světě,to je klasika,klasik. Vidíš ručníky? Tak jsi ve skříni s prádlem.:))) ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipné odkazy na známe horory, pobavila ma poltergeistovská tematika a školník Willie ako škótska verzia Freddyho Kruegera. Homerove avantúry v inej dimenzii sa mi už páčili o čosi menej. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"The Simpsons" sú na prvom mieste v rebríčku mojich obľúbených televíznych seriálov. Americká animovaná rodinka zo Springfieldu ma dokáže vždy veľmi dobre pobaviť. Obzvášť rád mám špeciálne horrorové epizódy - "Treehouse of Horror". Prvý krát sa tento špecifický diel objavil v druhej sérii. Odvtedy sa to stalo pravidelnou tradíciou. Je vždy zložený z troch krátkych príbehov. Horrorová epizóda zo siedmej série obsahuje tituly: "Attack of the 50-Foot Eyesores", "Nightmare on Evergreen Terrace", "Homer3". ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa najlepší čarodejnícky diel vôbec, všetky tri epizódky sú už nesmrteľnou klasikou s ikonickými scénkami a obrazmi. Willie ako Freddy Krueger a Homer mimo svoj dvojrozmerný svet s prekvapivou návštevou nášho sveta. Posledná scéna by mohla byť pokojne námetom pre celú samostatnú sériu. Predstavte si takého Barta "študujúceho" na reálnej základnej škole alebo Homera a v krčme so skutočnými notorikmi. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Inspirací pro třetí příběh epizody „Homer na třetí“ byl sci-fi snímek Tron (1982). (Alfréda)
  • Třetí část epizody Homer³ je prošpikovaná matematickými fórky. Homer např. prochází kolem řetězce čísel šestnáctkové soustavy "46 72 69 6E 6B 20 72 75 6C 65 73 21". Převedeme-li toto číslo do ASCII tabulky, dostaneme vzkaz „Frink Rules!“, tedy „Frink vede!“ Za Homerem se také objeví rovnice, jež se neúspěšně pokouší vyvrátit Velkou Fermatovu větu, jednu z nejslavnějších vět v historii matematiky. (Alfréda)
  • Když Homer prohlásí, že neví nic o astrofyzice a že by si chtěl přečíst něco od toho chlápka na vozíku, tak tím myslí Stephena Hawkinga, britského teoretického fyzika. (Duoscop)

Reklama

Reklama