Reklama

Reklama

Za katrem

(pořad)
  • USA Lockup: Raw
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2013, 45 min

Obsahy(1)

Poznejte, jak vypadá život ve vězení. Jaká zde platí nepsaná pravidla, jak fungují gangy či jak se za mřížemi žije ženám... Připravte se na zvláštní seriál, který ukazuje život za mřížemi. Navštívíte nejpodivnější a nejdivočejší místa na světě – za zdmi amerických vězení. Je to svět, kde nikdo nechce žít, ale některým nic jiného nezbývá. Dva milióny mužů a žen se musí vyrovnat s nebezpečnými, nepříznivými, neměnnými podmínkami v přeplněných amerických věznicích. Při pohledu na to všechno se nabízí otázka: funguje takový nápravný systém, i když je nejdražší na světě? Posuďte sami. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec není špatný vidět! Člověk se do takových míst jen tak nedostane a hlavně ani nechce. Sedět tam je hrozný a pracovat snad ještě horší. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý dokument o naší, tedy americké, spodině. Vždy mě filmy a dokumenty z vězení přitahovaly. Ne, že bych se tam chtěl dostat, ale člověk si vždycky říká, jak to tam asi může chodit, jestli je to tam tak drsný jak se o tom říká a točívá a v tomhle dokumentu se to dá docela dobře poznat. Jeden z těch nejvíce zajímavých pořadů, co v TV dávají. ()

Reklama

Reklama