Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer přijme lákavou pracovní nabídku firmy Globex, celá rodina se však v důsledku jeho rozhodnutí musí přestěhovat do jiného města. Jediný, kdo je v novém prostředí spokojený a šťastný, je Homer. Ostatní se chtějí vrátit zpět do Springfieldu... (Česká televize)

Recenze (20)

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá paródia na moderné spoločnosti kedy sa tvoj šéf tvári ako tvoj najlepší kamoš. A parťák Scorpio nemá najmenšiu chybu. "Jaký je tvúj životní sen Homre? Pracovat pro vás. Homre, zadek mám na to abych na něj seděl, ne abys mi do něj lezl." ...."Bylo mi ctí pracovat pro vás. Jó Homre a kdybys cestou odtud někoho zabil píchnul bys mi." Tento diel je krásna ukážka toho, že nie je všetko zlato čo sa blyští a vedel by som si ho predstaviť aj v hranej a celovečernej verzii. Jedna z TOP 10 epizód celého seriálu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "You Olny Move Twice" (Dvojité sťahovanie). Homer Simpson dostane super výhodnú pracovnú ponuku. Dá výpoveď v elektrárni pána Burnsa a s celou rodinou sa odsťahuje do idylického, horského mestečka, kde začne pracovať pre záhadnú spoločnosť Globex, ktorú vlastní excentrický, neformálny milionár Hank Scorpio. Homer je tam veľmi spokojný. Ma závideniahodný plat, rešpekt, autoritu a nadštandardné hmotné zabezpečenie. No jeho rodinka sa chce vrátiť naspäť do Springfieldu. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne k maximálnej spokojnosti chýbalo pokračovanie, mal som dojem, že epizóda skončila v polovici, i keď sa všetko navrátilo do pôvodného stavu. Ale to Francúzsko, no, to by som si pozrel. Epizóda rieši dve zápletky, bondovskú tematiku a dilemu Simpsonovcov, či si vychutnávať naďalej luxus nového bydliska, alebo sa vrátiť k menej luxusnému, ale zábavnejšiemu životu v Springfielde. Len sa čudujem, že Homer neriešil absenciu miestnej krčmy. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z bezchybných dílů, napěchovaných odkazy (ten hlavní zabil v názvu český překladatel, netrknula ho ani návštěva Bonda u dokonalého! Scorpia), parodiemi a situačním humorem, vycházející ze simpsnovských charakterů. "Uh- [Reciting] Okilly-dokilly- Okilly-dokilly! - [Tires Squeal] - Bye-didilly-eye! - So long! - God bless you! - See ya! - Good-bye! - Bye-bye, Homer! - Take care! - Adios! - So long! - Fare thee well! - Arr! Bon voyage! - Toodle-oo! - Uh, so long! - Bye-bye! - Ta-ta! - Bye, everybody! - Bye-bye! - Sayonara, dudes. - So long! - [Children] Bye-bye! - Bye-bye now.- Bye! - See ya! - Bye! - Bye-bye! Ha-ha! I'm gonna miss Springfield. This town's been awfully good to us.- No, it hasn't, Dad.That's why we're leaving.- Oh, yeah." ()

Pierre

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako na mě zase jde rýma,  jsme se s bráchou po čase vrátili k Simpsonovým. Na  Coolu už dojíždí 19.série. V poslední etapě dílů ČT se sice člověk ještě sem tam zasměje, ale dát si následně na internetu tuto pecku ze zlaté éry je úplně jiná liga!! A i když nejsem seriálový divák, ani si tady nehodlám zaflákat hodnocením hodnocením stovky epizod, tak tohle je další z případů, kdy mi dala epizoda (a to opět pouze svou hlavní linkou!) ze zlaté Simpsonovské éry zážitek plnohodnotného celověčerního filmu a musím si to tady označit. Nadšený Homer se nadšeně přestěhuje s celou rodinnou a začne pracovat ve firmě Globex, s na první pohled velmi příjemným, ochotným a důvěrným šéfem Schorpionem, kdyby to ovšem nebyl skrytý maniak terorizující OSN a špióna Bonta.:D A pak závěrečný masakr, kdy je Schorpionovo sídlo napadeno a kdy by  bylo pichnutím...no radši nic..D    Vynikajcí parodie na Bondovky, pomatené  diktátory, populismus,  manipulci a ezo motivační řeči ve dvaceti minutách, která je možná stejně tak mrazivá jako vtipná, a docela mě uzemnila. Ten alternativní svět zdánlivě zalitý sluncem plný přetvářky mi trochu připomněl Truman Show....to bláznivé  dění zase místy nějaký bláznivý noční sen.  Takže Mysli na motivaci.  ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Když Homer shání cukr, tak drží hrnek v levé ruce. Později má ale ruce prohozené a v jednom záběru hrnek nedrží vůbec. (Duoscop)

Reklama

Reklama