Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vočko objeví v Homerovi boxerský talent, a tak se stane jeho manažerem. Homer poráží své protivníky jednoho po druhém... až do chvíle, kdy mu Vočko pod nátlakem sjedná zápas se šampionem v těžké váze. Homerův úkol je vydržet alespoň tři kola. (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer už viackrát dokázal, že je hračkou prírody a tak bolo iba otázkou času, kedy sa z neho stane neporaziteľný boxer. Má totiž unikátny syndróm Homera Simpsona, jeho mozog je umiestnený v hrubej vrstve tekutiny zabraňujúcej zraneniu mozgu. Z toho vyplýva, že Homer už nemôže zblbnúť ani po x nárazoch do hlavy, ale o tom táto časť nie je. Jeho boxerská etuda patrí k zlatému fondu celého seriálu, len zostáva otázka, kde tie "krvavé" peniaze za posledný zápas Očko minul. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z ôsmej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "The Homer They Fall" (Zúriaci býk Homer). Homer Simpson sa začne venovať boxu. Za pomoci a podpory svojho kamaráta barmana Vočka Szyslaka, ktorý mu robí manažéra, sa mu podarí vyhrať niekoľko zápasov. Stane sa z neho hviezda springfieldskej amatérskej boxerskej ligy. Jeho výkony si všimnú aj v profesionálnych kruhoch. Dostane možnosť boxovať so šampiónom v ťažkej váhe Drederickom Tatumom. Homer túto výzvu prijme. ***** ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě výtečný díl, dočkáme se spousty násilí, spousty narážek na slavný film s Robertem De Nirem a zjistíme, že i Homer má své hranice .) Mám moc rád díly, které se týkají Vočka a Houmra, ti dva jsou super dvojka. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (13)

  • V této epizodě se poprvé objevil bývalý boxer Drederick Tatum, inspirovaný Mikem Tysonem. (Duoscop)
  • Když si Homer nasadí boxerskou rukavici, tak je na ní ostnatý drát. V předešlém záběru tam ale nebyl. (Duoscop)
  • Při příchodu Dredericka do ringu zazní „Time 4 Sum Aksion“ od Redmana a při Homerově nástupu „Why Can't We Be Friends“ od skupiny War. (Duoscop)

Reklama

Reklama