Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do springfieldské jaderné elektrárny je přijat nový zaměstnanec. Homer s ním chce svým svérázným způsobem navázat přátelství, ale setkává se jen s nepochopením. A tak se zdá, že klíč ke štěstí a úspěchu je pro Homera tabu. Ale nebývá to v životě trochu jinak? (Česká televize)

Recenze (20)

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto famózny diel a jeden z troch najlepších. Dokonalá ukážka Homerovej blbosti, ktorá sa stretáva s pedantnosťou nového kolegu, ktorý sa pretĺka životom. Je to zároveň aj poučenie do života. Blbcom sa skrátka darí, minimálne v Amerike. Homer nechápe prečo ho nový kolega neznáša, ale nakoniec ho sám doženie k šialenstvu. "Co mám dělat Vočko? Pozvi ho na večeři. Udělej si z nepřítele kamaráda. A pak, když to nebude čekat bic. Pichneš ho vidličkou do oka." "Marge, přepni na jinej kanál." Tento diel rozhodne treba vidieť. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší díl Simpsonů, ve kterém je naprosto všechno: cynismus, černý humor, nejkrutější autoři, Homer, ty nejvíc legendární hlášky, Homer, všechny ty nejlepší vtipy a nakonec.. typický Homer! "Tys byl ve vesmíru? Jasně, ty ne?" — "Milhousi, říkal jsem ti, že tu továrnu nemáš pustit z očí! Taky jsem to neudělal, celé jsem to viděl!" — "Máš velký dům, krásnou ženu, tři děti, syna co vlastní továrnu a humry k večeři. bydlím nad bowlingovou hernou a nademnou je další bowlingová herna! Vážně?" — "Každý dělá chyby, proto se na tužku dává guma" — "Mám se fantasticky, já jsem totiž Homer Simpson!" — "Pozvi ho na večeři, udělej si z nepřítele kamaráda a pak, když to nebude čekat, bic, píchneš ho vidličkou do oka" — "Marge, přepni na jiný kanál" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto krutí neboli tvorcovia snáď ešte k žiadnej postave, i keď epizóda Abrahama s jeho močovým mechúrom je tvrdou konkurenciou. No a pravdupovediac takto úprimní k tvrdej životnej realite asi tiež ešte nikdy neboli. Žeby Homerom vážne patril svet? Ale v niečom sa "Grajmy" mýlil, toto by sa mohlo stať všade na svete, nielen v Amerike, špeciálne určite v istých dvoch krajinách niekde v Strednej Európe... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • V této epizodě se poprvé objevil Frank Grimes, Homerův kolega z práce. (Duoscop)
  • Pivo, které má Homer a Barney u Vočka, mění svou barvu. (Duoscop)

Reklama

Reklama