Reklama

Reklama

Specialisté

(seriál)
  • Slovensko Špecialisti
Ukázka z filmu
Česko, (2017–2024), 179 h 10 min (Minutáž: 44–60 min)

Scénář:

Kateřina Hauserová, Dan Wlodarczyk, Marek Helsner (více)

Hrají:

David Prachař, Zuzana Kajnarová, Jakub Štáfek, Jan Zadražil, Marek Adamczyk, Jan Vlasák, Leoš Noha, Lenka Termerová, Veronika Khek Kubařová, Milan Mikulčík (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(228)

Obsahy(1)

Elitný tím policajtov v každej epizóde hľadá páchateľa tých najzávažnejších trestných činov. Seriál je plný akčných scén, ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou policajnej práce. Divákom bude opäť poodhalené aj súkromie jednotlivých vyšetrovateľov. Ich blízki sú im často nápomocní pri riešení kriminálnych prípadov. (TV Markíza)

Videa (2)

Ukázka z filmu

Recenze (161)

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi špatná volba herců. Zajímalo by mě podle jakého klíče tvůrci herce volili a co je ovlivnilo, že vybrali to co vybrali, ale do hlavních rolí - rolí specialistů se tito herci opravdu nehodí. Jeden díl mi stačil a další opravdu nemusím. Do rolí zamilovaných doktorů a starostlivé sestřičky v nekonečně růžové zahradě by se tento výběr hodil rozhodně více ... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když člověk jednou pozná Případy prvního oddělení tak mu všechny ostatní kriminálky , které si hrajou na vážné vyšetřování přijdou k smíchu. Specialisté přes celkem impozantní první díl ( únos tramvaje, akce v ulicích Prahy.. ) jsou jen další asexuální kriminálkou alá Anděl. Problém je nejen v týmu vyšetřovatelů, který není moc uvěřitelný , ale scény typu " Nebudeme volat posily, málo času " kdy tým tří borců jede ke dvoum ozbrojeným únoscům je trochu přitaženej za vlasy v české realitě. Pozitiva mám za kameru a Prachaře a Kajnarovou, kterým jsem aspoň trochu uvěřil, že jsou policajtama. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Snaživí, neumětelští, leč kupodivu soustavně vítězící ... slavně i neslavně, v každé z odprezentovaných epizod. Snad že mají na své straně vrtkavou štěstěnu, která se patrně nemůže dívat na jejich neprofesionální zápolení, a tak jim (ne)nápadně vypomáhá (docela se přitom nadře, holka nebohá) ... snad že bez reptání naplňují i ty nejbizarnější představy svých duchovních otců, a tak logicky nemohou být odsouzeni k nezdaru. Ať už stojí v jejich čele David Prachař jakožto major Pavel Vondráček nebo Martin Dejdar alias major Josef Strouhal, jejich způsoby se nemění. Nicméně ... přejme jim úspěch při rozkrývání zločinu, je to nejenom v jejich, ale i v našem zájmu ... 2,5* ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukatelný televizní krimi seriál. Občas dobrý standard, občas je to jalovější. Viděl jsem možná všechny díly všech tří sérií. Ve třetí sérii jsem se však novému šéfovi v podání Martina Dejdara na chuť nepřišel. Ale zase působil solidněji než např. Prachař, který se občas choval (resp. měl roli napsanou) jako komická figurka a ne šéf policejního oddělení. 50% ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Seriál, který z popisu měl potenciál, bohužel ne vše funguje tak, jak má. Příběh je milionkrát okoukaný - navíc myslím, že seriálu konstrukce příběhů spíše ubližuje. Nicméně, jedna hvězdička je za pohledy na Prahu. Druhou hvězdičku získává seriál za hudbu a ta třetí je za obsazení Štáfka a Adamczyka. ()

Galerie (1 808)

Zajímavosti (37)

  • Scéna, kdy dva specialisté dorazí ke srubu, kde se skrývá jeden z pachatelů loupeže, se natáčela ve Voděradských bučinách. Srub u jezírka se nachází kousek vpravo od silnice, která vede lesem ze Struhařova do Jevan. (TomKey)
  • Seriál je natočený podle předlohy německého seriálu SOKO Leipzig (od r. 2001). (ČSFD)
  • Dříve, než se v seriálu stal Jiří Hána kapitánem Kovářem v týmu vyšetřovatelů, objevil se v epizodě Láska na dvou promile (2018), kde byl primářem chirurgie a anonymním alkoholikem. (wictoria)

Reklama

Reklama