Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petra Kraje čeká mezi vánočními svátky neurochirurgické operace. Je se svým osudem smířený a dává si své osobní věci do pořádku podle vlastního plánu. Při návštěvě pojišťovny potká nečekaně svého bývalého parťáka z oddělení, který tam vyšetřuje vraždu, otravu jedem, a tak se společně pouštějí do vyšetřování několika záhadných úmrtí zaměstnanců pojišťovny a jejich klientů. Stopy vedou z města na venkov, kde v přípravách na tradiční oslavy Vánoc ožívají staré adventní zvyky a také tajemné legendy o věštění budoucnosti. Co čeká a nemine Petra a jeho psa? (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechal jsem si tento díl až na reprízu, protože upoutávky na operaci Kraje a ne na tajemné vraždy mě opravdu nenalákaly. Přednost jsem dal opravdové krimi na ČT1 a dobře jsem udělal. Napětí se nekonalo, ale díky příjemnému obsazení se dalo dívat i na tuto telenovelu s vraždami. Jen Pepan Karla Zimy mi přijde už otravný svou neschopností a nadbytečností. Citováním pověstí má vnést do seriálu slibované mystično, místo toho je jen komickou figurkou. Potěšil mě naopak Milan Šteindler, bohužel ale ne na dlouho. ()

nula87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn, že v Temném kraji máme nějaké jistoty - třeba tu, že když zůstalo zelené listí na stromech na Dušičky, vydrží tam i do Vánoc. Nejvíce pobavilo asi to, jak si z toho Milan Šteindler celou dobu dělal prdel, ale tvůrcům to asi nedošlo. No nic, bohužel těch věcí, které jim nedochází, je podstatně víc. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Natáčeno v Konojedech a Praze. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama