Reklama

Reklama

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavé prostředí postapokalyptického světa, kde žijí mladí lidé, kteří se vzdělávají v podstatě jen životem na ulici. Snaží se žít, snaží se přežít. Jenže stejně jako ti mladí lidé, snímek "Go North" nemá pořádné směřování a jen se vleče odnikud nikam. Nedovíte se nic zajímavého, nic zásadního se ani nestane. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by v "Go North" neboli zaujímavé momentky, ktoré skutočne človeka dostatočne dokážu pohltiť na to, aby film odsledoval a nemal ho nutkanie absolútne vypnúť, ale na druhú stranu je to tak maximálne priehľadný, miliónkrát opakovaný a neskutočne nevyužitý film, že po dopozeraní ostane len sklamanie. Pretože tu je potenciál na to, aby sme mali zaujímavý film. Lenže to by sme museli viac vypracovať postavy a nespraviť z nich len klasické stereotypy, ktoré sme videli nespočetne množstvo krát. A to je práve to na čom film padá. Plus tu musíme mať aj hlavného padoucha, ktorý je proste len zlý, lebo je zlý. (ZET-EL-YPSILON). Každá scénka s ním je maximálne otravná a nie je jediná vec, kde by fungoval. Ani ako postava, ani ako padouch. Je to proste len Gentry, ktorého chcete len vyhodiť. Ale zase musím povedať, že jeho záverečná rola a odhalenie je celkom okey, ale takisto maximálne nedopracované a nefungujúce. Keby sme mohli viac spoznať tú komunitu, alebo vidieť jeho skutočné činy, tak by to bolo zaujímavejšie. Pretože by to viac zapracovalo do toho, aby z neho bola zaujímavejšia postava. A rovnako by dalo viac zmysel aj to, prečo tak veľmi chcel Jessie a Josha dostihnúť, lebo si ich chcel pridať do svojej zbierky. Ale ničoho takého sa nedočkáme. "Go North" je proste jednoduchý príbeh s dobrými nápadmi, ale slabo využitým potenciálom, až by som povedal, že maximálne nevyužitý. A okrem toho sú tu aj také chyby, ktoré sú neodpustiteľné. Ak sa stane vražda a nie je krv ani na tele, ani na vraždnej zbrani a všimnem si to, to je dosť veľká chyba Nemyslím si, že je to úplne hrozné, ale určite to nie je film, ktorý by som odporúčil alebo sa k nemu vrátil. Slabé. Hodnotenie: C- ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický snímek tentokrát zaměřený na mládež. Jedná se o nízkorozpočtový projekt, takže patřičné kulisy a vizuální efekty pro vytvoření tématické atmosféry nelze očekávat. Jednoduchý příběh bez napětí a vůbec nějaké živosti neoslní žánrové příznivce. Spíše se jedná o festivalový či ryze fanouškovský film s námětem, se kterým snad ještě nikdo nepřišel. A tak je film určen spíše pro náročnější diváky, kteří dokáží ocenit alespoň myšlenku. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Co bych já dal za kvalitní film na toto téma. To, že bych v 17 utekl s hezkou holkou ve svetě bez dospělých a zažíval s ní dobrodružství, to by byl můj sen. Ale tady toho dobrodružství moc nebylo. I když to mělo optimální stopáž, tak se to táhlo. Ale i tak to bylo koukatelné a zajmavé. Mělo to krásny look, celkem by mě zajmalo, jestli to bylo studio, nebo nějaký Ghost town, protože to opravdu vypadalo skvěle. Upřímně, doufám že na toto téma bude v budoucnosti spoutstu filmů / seriálů, ale že budou vypadat lépe, než tohle. Když si to pustíte, neuděláte špatně, i minimálně jako "podkladový film". Taky mě zajmalo, jestli na severu něco najdou, nebo ne, až jsem byl v průběhu filmu trochu napjatý :) 65% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm asi už padesátý film na to stejné ohrané téma. Navíc pekelně nudný, chtělo by to přijít z něčím novým.15% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama