Reklama

Reklama

JonBenét: Nevyřešená vražda

(seriál)
  • USA JonBenét: An American Murder Mystery

Obsahy(1)

Nevyřešená vražda šestileté královny krásy JonBenét Ramseyové patří k nejnákladnějším vyšetřováním. Nové důkazy vás zavedou na samý začátek případu. (TV ID Xtra)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Máme tu další otřesný případ, který svého času otřásl celou Amerikou (USA). Mladičká teprve šestiletá královna krásy byla nalezena brutálně zavražděna ve vinném sklípku svého otce – vrah jak jinak nebyl nikdy dopaden, policie našla minimum stop a hlavně si myslím, že v tomto případě sehrály roli prachy movitých rodičů. V dokumentu totiž bylo jasně řečeno, že oba rodičové odmítli jít na detektor lži, jejich výpovědi byly dosti pochybné a vypadalo to, že někoho kryjí. Sebe samé, svého syna či snad někoho známého? To už se asi nikdy nedozvíme, nicméně JonBenét už to život nevrátí… ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Tento dokument jen shrnuje chronologický postup celého případu a podává veškeré informace, které v té době byly k dispozici - tudíž nepřináší nic nového do již přes 20 let starého nevyřešeného případu. Pokud vás toto téma opravdu zajímá, tak spíše doporučuji dokument "The Case Of: JonBenét Ramsey", který zde na csfd ani nemá profil, kde bývalý agent FBI zabývající se týráním a únosy dětí spolu s dalšími forenzními techniky, lingvisty a agentkou Scotland Yardu, vyšetřují případ znovu od píky, nechali si postavit celý dům Ramseyových, ve kterém dělají různé pokusy a přezkoumávají kontaminaci DNA, zkouší vražednou zbraň přímo na lebce a odkrývají důkazy, které v roce 1996 nemohla technika zjistit. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama