Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

5 komiků, 50 postav a 2 vlaková nádraží. Nová skečová show Ondřeje Sokola, Michala Suchánka, Richarda Genzera, Igora Chmely a Martina Fingera... Na Hlavním nádraží v Praze se ujímá funkce nový generální manažer a s ním se nám představuje také celá řada postav, které s nádražím spojily svůj profesní a často i osobní život. Jako například dvojice pracovníků ostrahy, věčně přítomná majitelka butiku s oděvy, cizinec nabízející před nádražní budovou turistům nejrůznější zážitkové výlety, svérázný litevský taxikář, toaletářka se svou novou balkánskou posilou, ale také zaměstnanci drah i samotní cestující. Očekávání vize a směru, který chce nové vedení na Hlavním nádraží razit, tak již brzy ovlivní pozice všech těchto tragikomických figur i jejich další nasazení. (Česká televize)

(více)

Recenze (86)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Situační suchařina celkem nepovedená. Na Pečenýho sněhuláka tomu dost něco chybí. Od skupiny bavičů vidíme celkem úspěšný pořad Partička. Improvizace. Tady bych čekal, že to mají naučené a připravené, no jo ale zahrát to vtipně a přitom přirozeně už potřebuje nějaké to herecké umění a to jaksi zde chybí a to nemluvim o tom, že většina fórů je fakt slabá či spíše trapná. Martin Finger se do toho vůbec nehodí. Sem tam dobrej kec. ´´sexu doma moc není, manželka toho má plný zuby z práce´´ ()

Igy007 

všechny recenze uživatele

Znám i Come Fly With Me, jak tu někteří tolik zdůrazňují) předobraz Nádraží. Přesto dávám plný počet, a to i protože jde o věc jen velmi velmi vzdáleně podobnou tomu anglickému sitcomu - v podstatě nezmínit to tu někteří, ani by mi to nedošlo, že to jako "opajcli". Když se při komedii řežu, je to zkrátka splněný úkol; a tohle jsem viděla několikrát a jistě ještě někdy zas mrknu. Genzer jako různé báby je k počůrání směšnej (nejlepší jako pokladní), Finger jako různé báby k pomočení (nejlepší jako ta stěžovačka obézní). Chmela jako postsovětský mafián nebo jako hippie černoch - hilariozni. Sokol jako líná cigna (vyzdvihnout musím zejména píseň "Aj, Doktóre džamore psycholíča"), ostravský ajznbon nebo jako litevskej taxikář, topovka. Tradičně nejslabším článkem je Suchánek (postava ředitele je fakt průser), něco jako když si koupíte hodně výhodné megabalení bonbonů, ale musíte to vzít i s těmi s příchutí asfaltová cesta. ()

Reklama

Simomon 

všechny recenze uživatele

Nadrazi jsem sledoval z jedineho duvodu- z lasky k originalnimu poradu ( Come Fly with Me a Malá Velká Británie). Tato ceska mutace je prikladem toho, jak genialni satiristicky koncept dokaze parta kolem Sokola premenit v nevkusnou a vulgarni nicotu. Az na jednu povedenou serialovou postavu (Tudorka) jsou dialogy strasne plochy a vetsinou se utappeji v klasickem ceskem televiznim humoru- slavni herci mluvi hodne nahlas hodne sproste= smej se mamo! POSLEDNI SLOVO: Ondrej Sokol opet na televiznich obrazovkach a opet bez vtipu. Davam jednu hvezdu za Tudorku a druhou za to, ze v tom nehraje Kohak.. 2/5* ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Mně prostě jejich druh humoru sedí, neotřelé prostředí, vtipné hlášky, skvělé převleky, rozhodně lepší než už vyčpělá Partička, výborný Ondra Sokol, ten zahraje všechno. Zajímavé, jak odlišné názory na humor jsou, mě zas vůbec nikdy nepřišla vtipná třeba Čtvrtá hvězda, ze které jsou všichni jaksi "poprdění". ()

Novom 

všechny recenze uživatele

Jedná se o čistou předělávku Come Fly with Me, jen je místo letiště pražské nádraží. Pro příznivce originálu dost dobré, pocit trapnosti a malosti je hodně podobný. A ač jsou některé vtípky dost prvoplánové, občasné narážky nutí k zamyšlení. Obávám se však, že to spousta lidí nepochopí. V britské verzi jsou všichni zaměstnanci taky dost velcí burani. Doufám jen, že bude úroveň růst, potenciál tu je. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (5)

  • Při natáčení se stalo, že si místní opilec všiml, jak míří kamera na Igora Chmelu převlečeného za reportéra Pavla Kožína, a začal různě prudit. Prudil tak dlouho, až to skončilo šarvátkou. (VSVB)
  • Když byl Martin Finger oblečen jako bezdomovec Vojtěch Klaus, tak se stávalo, že si k němu v parku před hlavním nádražím přisedávali různí lidé. Jeden z místních bezdomovců si Martinovi dlouze stěžoval, jak mu ty televizní štáby někdy lezou krkem. Martin, aby nevypadl z role a aby dodal své postavě autentičnosti, tak si s bezdomovcem zanadával na filmaře a jejich praktiky. (Česká televize)
  • Skuteční taxikáři chválili filmaře, jak oblékli Ondřeje Sokola, když hrál taxikáře Dariuse Zmrta. Jen prý bílé ponožky v sandálech chyběly. (Česká televize)

Reklama

Reklama